Libnet.ro
UNICEF

12:45

Sunt si lucruri bune si mai putin bune in PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sunt si lucruri bune si mai putin bune in PSD

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a afirmat astazi ca in PSD sunt lucruri bune si lucruri mai putin bune, fiind necesar ca acestea sa fie prezentate cu maxima sinceritate. continuă pe Ziarul Bursa

Gabriela Firea, afirmatie transanta: Sunt si lucruri mai putin bune, trebuie prezentate cu mare sinceritate

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, vicepresedinte al Partidului Social Democrat, a afirmat sambata ca in PSD sunt lucruri bune si lucruri mai putin bune, fiind necesar ca acestea sa fie prezentate.

Proverbe romanesti mai putin cunoscute, greu de interpretat: Barbatul temator isi invata nevasta curva

Paremiologia, o disciplina mai putin cunoscuta publicului larg, este o latura a folcloristicii care se ocupa de studiul si sistematizarea proverbelor, maximelor, zicatorilor, invatamintelor dintr-o anume zona etnografica. Ingorate in prezent, proverbele reprezinta sinteza intelepciunii populare si releva capacitatea omului simplu de a reduce la esenta invataturile nascute din experienta de viata.

Expert: Toata lumea are de pierdut daca exploatarile de gaze din Marea Neagra nu au loc. Mai putin rusii, interesati sa nu existe concurenta regionala

Toata lumea ar avea de pierdut daca exploatarile de gaze naturale din Marea Neagra nu ar avea loc, in afara de rusi, care sunt interesati sa nu existe concurenta regionala din partea gazului romanesc, a declarat miercuri Otilia Nutu, experta in probleme energetice la Expert Forum intr-o dezbatere.

SUV-uri diesel premium de vanzare pentru mai putin de 10.000 de euro

Site-urile de masini la mana a doua sunt pline de anunturi, si, uitandu-ne pe strazile din Romania, vedem ca soferii de la noi au fost si ei cuprinsi de febra SUV-urilor. De asemenea, romanul iubeste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )