Libnet.ro
UNICEF

21:15

Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

Playtech Playtech,
Sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul oficial de la Ministerul Sanatatii

E cunoscut ca piata romaneasca este invadata de produse Made in China, lucru care a exasperat pe multi. De aceasta data, sentimentul este unul de ingrijorare, dat fiind contextul panicii de coronavirus. intrebarea care se ridica este: sunt periculoase produsele care vin din China? Anuntul facut de Ministerul Sanatatii. Sunt periculoase produsele care vin din . continuă pe Playtech

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Digi24: Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in tara? Explicatiile lui Alexandru Rafila

Sunt periculoase pachetele pe care romanii din Italia le trimit in Romania? Este una dintre intrebarile care incep a fi puse in contextul extinderii epidemiei cu coronavirus.

Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, din zonele afectate de coronavirus

La ora actuala nu existacazuri de coronavirus in Romania. Nu exista bolnavi infectati cu virusul care a facut ravagii in China si a inceput sa genereze numeroase victime in Italia. Cel putin, pentru moment, asa au declarat autoritatile romane, in conferinta de presa de aseara. Cum arata formularul completat de romanii care vin din Italia, .

Calatorii care vin din orasele italiene afectate de coronavirus intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor Ei vor completa si un chestionar. Ce contine acesta

Calatorii care vin din zone afectate de coronavirus vor intra pe Otopeni prin fluxul destinat charterelor, anunta Mediafax. Sunt vizate zborurile care vin dinspre Milano, Bergamo, Treviso, Torino. Pasagerii vor fi preluati de personalul medical al DSU.

Protest la Bechet: Oamenii, nemultumiti ca persoane care vin din Italia vor fi duse in campusul scolar

Mai multi localnici protesteaza, duminica seara, la Bechet, dupa ce autoritatile au anuntat ca toate persoanele care vin din zonele de carantina din Italia vor fi izolate intr-un campus scolar din Bechet,potrivit Mediafax.

Ministrul Sanatatii: Nerespectarea carantinei, pedepsita penal Regulile pentru romanii care vin din zonele afectate de coronavirus

Ministrul Sanatatii, Victor Costache, a anuntat marti ca nerespectarea masurilor privind carantina de catre romanii care revin in tara din zonele afectate de coronavirus va fi sanctionata penal.

Marcel Vela: Romanii care vin din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina

Ministrul demis al Internelor a anuntat, luni seara, ca romanii care se intorc in Romania din cele 11 localitati din Italia afectate de coronavirus vor fi plasati in carantina.

Carantina obligatorie pentru persoanele care vin din China sau asezarile din Italia unde circula coronavirusul. 12 vranceni, izolati la domiciliu

Directia de Sanatate Publica Vrancea a pus in aplicare metodologia de supraveghere a infectiei umane cu noul coronavirusCOVID-19).

Firea: Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile, sunt sanatosi

Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile in cladirea pusa la dispozitie de Primaria Capitalei, sunt sanatosi, a anuntat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook. in carantina au ramas cele 6 persoane venite de pe vasul de croaziera.

Stirile ProTV: Categoria de varsta care nu este afectata de coronavirus. Vedeti aici toate statisticile in timp real despre virusul din China

Singura categorie de persoane care a facut fata cu brio coronavirusului din China sunt copii. Desi nu exista inca un vaccin impotriva virusului, sistemul imunitar al copiilor nu a fost pana in prezent doborat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3278 seconds )