Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sunt cu peste 2.000 de ursi mai multi decat ar trebui in padurile din Romania. Doi braconieri, retinuti in cazul atacului din Moroieni

Antena3 Antena3,
Sunt cu peste 2.000 de ursi mai multi decat ar trebui in padurile din Romania. Doi braconieri, retinuti in cazul atacului din Moroieni

Doi barbati, suspectati de braconaj, au fost retinuti in cazul atacului de urs din localitatea damboviteana Moroeni. Unul dintre ei a recunoscut ca stia de capcana pusa ursului, iar celalalt spune ca a. continuă pe Antena3

Mowgli al lumii moderne. Legatura induiosatoare care arata ca animalele sunt, de multe ori, mai loiale decat oamenii

O gorila poate fi doica si partener de joaca pentru un bebelus. O demonstreaza un filmulet care face inconjurul lumii zilele acestea. Imaginile filmate acum mai bine de 20 de ani arata o fetita de nici doi ani.

Piata, mai puternica decat agentiile de rating: retrogradata Franta plateste dobanzi mai mici

Obligatiunile statului francez cu maturitati de peste un an s-au apreciat cu 7,4% pe piata secundara in ultimele opt luni, evolutie de peste doua ori mai buna decat media pietei titlurilor de stat, in pofida retrogradarii ratingului triplu-A al tarii.

Analiza Criza si sistemul bancar: Cine a pierdut si cine a castigat? Cum a evoluat CDS-ul Romaniei fata de cel al altor state? A fost cursul mai volatil decat il dorea Guvernatorul?

Bancile cu capital olandez si portughez si-au marit cota de piata, celelalte si le-au vazut diminuate. La CDS-uri stam mai bine decat Ungaria dar mai rau decatCehia sau Polonia. Resursele atrase de la bancile mama au scazut, ceea ce nu era de mirare, in vreme ce volatilitatea cursului de schimb a crescut fata de acum un an si jumatate. Despre numarul de agentii la suta de mii de locuitori nu ne pronuntam din cauza Referendumului INS- datele nu sunt definitive si mai mult am incurca statisticile. In text o sa gasiti totusi un grafic orientativ despre acest subiect. Datele sunt obtinute de la BNR sau via Bloomberg si prelucrate la Banca Centrala click pe grafice pentru a va aparea marite).

Predarea limbilor straine in scolile din Europa: Cei mai multi copii incep studiul intre 6 si 9 ani

Copiii din Europa incep studiul limbilor straine la varste din ce mai mici, cei mai multi intre 6 si 9 ani, se arata intr-un raport publicat de Comisia Europeana. In ultimii 15 ani, majoritatea tarilor a redus varsta de incepere a studiului obligatoriu al limbilor straine, iar unele au inclus limbile straine in programa prescolara, se mai arata in studiul citat. Engleza este cea mai predata limba straina in tarile europene.

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu: Din informatiile noastre, ar fi deja mai multi investitori interesati sa depuna ofertele pentru combinat, firme din vest

Ministrul Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat miercuri, la Ramnicu Valcea, ca exista mai multi investitori interesati sa depuna oferte pentru privatizarea SC Oltchim SA, firme din vest.

Ponta: Cei mai multi din candidatii USL vor fi parlamentari in functie, inclusiv veniti de la PDL

Candidatii USL pentru alegerile parlamentare vor fi anuntati oficial probabil pana pe 15 octombrie, iar cei mai multi dintre acestia vor fi parlamentari aflati in prezent in functie, existand si cazuri de.

Ponta: Cei mai multi dintre candidatii USL vor fi parlamentari in functie, inclusiv veniti ...

Candidatii USL pentru alegerile parlamentare vor fi anuntati oficial probabil pana la 15 octombrie, iar cei mai multi dintre acestia vor fi parlamentari aflati in prezent in functie, existand si cazuri de parlamentari trecuti de la PDL la USL, a declarat liderul USL, premierul Victor Ponta, potrivit Mediafax. El a confirmat, la postul B1 TV, ca s-a intalnit la Guvern cu ceilalti lideri USL, precizand ca a fost formata echipa care, in luna octombrie, va prezenta agenda de guvernare pentru anii .

SRI: Amenintarea terorista este in crestere in Romania. Ne concentram mai mult decat in alti ani

Directorul SRI, George Maior, a atras atentia, marti, ca amenintarea terorista este in crestere, institutia concentrandu-se pe acest fenomen mai mult decat in alti ani. Declaratia a fost facuta dupa ce.

Directorul SRI la Parlament: Amenintarea terorista e in crestere, ne concentram asupra fenomenului mai mult decat in alti ani

Directorul SRI, George Maior, a fost audiat, marti, in comisia parlamentara de specialitate, in legatura cu activitatea Serviciului pe 2011, precizand, la final, ca amenintarea terorista este in crestere, institutia concentrandu-se pe acest fenomen mai mult decat in alti ani, informeaza Mediafax.

VIDEO Atacul de la Benghazi: O inregistrare video arata mai multi libieni incercand sa il scoata pe geamul consulatului pe ambasadorul american

O inregistrare filmata de un amator care a aparut in presa duminica pare a arata mai multi libieni incercand sa ii scoata trupul imobil al ambasadorului american J. Christopher Stevens pe geamul consulatului din Benghazi, dupa ce acesta a fost atacat saptamana trecut de militanti islamisti, scrie New York Times. Acesta este inca un detaliu care sprijina teoria potrivit careia Stevens a murit sufocat din cauza fumului, fiind inchis intr-o camera sigura.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )