Libnet.ro
UNICEF

00:07

Suntem interesati de parteneriate cu business-ul din tara voastra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suntem interesati de parteneriate cu business-ul din tara voastra

Enercom, companie care se ocupa cu solutii tehnice si financiare in domeniul eficientei energetice, este interesata de parteneriate cu reprezentanti ai mediului de afaceri din tara noastra, a declarat Streltzov Serghey Alexandrovich, directorul general al societatii. continuă pe Ziarul Bursa

Exces de Putere. Cu ce bani a fugit din tara Elena Udrea

Cu ce bani a plecat Elena Udrea din tara? La aceasta intrebare a incercat sa raspunda Oana Stancu Zamfir, vineri, la Exces de Putere. Elena Udrea a primit permisiunea sa plece de pe 20 iulie - 7 august .

Furtul masiv de lemne afecteaza grav industria din tara. Investitorii si-au implementat propriul sistem de urmarire a lemnului: Am incredere ca vom fi si noi la nivelul Austriei

Furtul masiv de lemne din Romania afecteaza grav industria. Astfel, fabricile de la noi sunt nevoite sa ia materie prima din tari precum Polonia, Ucraina, Cehia sau Austria, informeaza B1 TV. Desi.

Avertizare meteo! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, joi dimineata, atentionari nowcasting de ceata si vizibilitate redusa pentru localitati din judetele Suceava si Harghita, valabile in urmatoarele.

Meteorlogii avertizeaza! Cod galben ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, miercuri, o avertizare nowcasting Cod galben de ceata, valabila in localitati din zona Dobrogei, in urmatoarea ora si jumatate. Potrivit.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )