Libnet.ro
UNICEF

12:30

Suntem singura tara din zona care contureaza o Strategie Nationala de Smart City

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Suntem singura tara din zona care contureaza o Strategie Nationala de Smart City

Reporter:< b/ > in ce stadiu ne aflam, ca tara, din punct de vedere al dezvoltarii proiectelor de tip smart city? Eduard Dumitrascu: Depinde care sunt termenii comparatiei, asadar depinde cu cine ne masuram fortele si, mai ales, momentul comparatiei. Per total, suntem mai avansati decat vecinii din regiune, suntem in urma comparativ cu alte state, asadar comparatia corecta ar trebui sa fie a Romaniei de acum cativa ani cu Romania de astazi. Chiar si asa, trebuie avut in vedere faptul ca exista natiuni extrem de dezvoltate care nu au orase inteligente, dar si state din cele mai putin dezvoltate ce sustin astfel de proiecte. continuă pe Ziarul Bursa

Stirile ProTV: Autostrada blocata de ursi, desi nimeni din zona nu a mai vazut vreunul de 59 de ani

Autostrazile sunt cheia succesului. Acolo unde exista, beneficiile sunt uriase. in primul rand langa ele apar investitiile. Revoltator este faptul ca pentru autostrada Lugoj-Deva, de exemplu, avem bani la dispozitie de la Uniunea Europeana inca din 2007. Dar n-am fost in stare sa terminam acest drum. Dar politicienii vin acum cu noi promisiuni.

Noi detalii despre criminalul din Buzau, care si-a incendiat iubita. Barbatul locuia intr-o vila luxoasa si era influentat de anturaj

La aproape doua saptamani de la crima infioratoare din Buzau, in urma careia Daniela Valentina Nica a murit, s-a aflat drama cutremuratoare a celui care i-a devenit calau. Despre familia lui Cosmin Dan unii.

DIETA. Greselile din dieta care duc la cancer de colon

Tilul de viata, in general, si alimentatia, in special, sunt responsabile de un sfert pana la o treime din cazurile noi de cancer. Factorii de risc legati de stilul de viata sunt reprezentati de alimentatia.

Dragnea: Capii SRI au facut liste cu colegi din PSD care sa fie executati

Liviu Dragnea sustine ca au existat liste facute de capii SRI-ului cu colegi de partid care sa fie executati, iar unii din PSD au fost complici. El a facut aceste afirmatii referindu-se la protocoalele dintre Serivciului Roman de Informatii si parchete, lansand o serie de atacuri si la adresa presedintelui Klaus Iohannis.

Dezastru provocat de un sofer din Sibiu care s-a urcat beat la volan. Pasagerul din masina sa a ajuns la spital

Un sofer in stare de ebrietate a lovit trei autoturisme parcate si a doborat un stalp in municipiul Sibiu, vineri dimineata, in urma impactului pasagerul din masina sa fiind transportat la Spitalul Clinic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )