Libnet.ro
UNICEF

09:15

Superbet - echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Superbet - echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO- Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre. continuă pe Ziarul Bursa

Echipamente de protectie si biocide pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19, a anuntat luni grupul.

Superbet ofera sprijin pentru 30 de spitale din Romania

Grupul Superbet vine in sprijinul celor aflati in linia intai a luptei impotriva COVID-19 si, cu ajutorul Asociatiei INACO - Initiativa pentru Competitivitate, doneaza echipamente de protectie si biocide, pentru 30 de spitale din Romania, potrivit unui comunicat al companiei.

CITIZENS TAKE OVER EUROPE ALBERTO ALEMANNO: 40% dintre italieni sunt pentru iesirea Italiei din UE

Aproximativ 40% dintre italieni sunt pentru iesirea Italiei din UE si cam acelasi procent pentru a ramane in Uniune, in timp ce o mica parte din populatie este pe pozitie neutra, potrivit statisticilor, a declarat Alberto Alemanno, avocat Italian, professor de drept European la Jean Monnet si HEC Paris si professor de drept la New York University School of Low.

Persoanele care sosesc in Marea Britanie vor fi plasate in izolare 14 zile. Premierul va anunta planul pentru iesirea treptata din carantina

Guvernul de la Londra are in vedere introducerea unei carantine de 14 zile pentru toti cei care sosesc in Regatul Unit din strainatate, informeaza sambata presa britanica citata de Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )