Libnet.ro
UNICEF

05:45

Supercomputerul care iti prezice moartea cu exactitate

Playtech Playtech,
Supercomputerul care iti prezice moartea cu exactitate

Desi credeam ca mai mult decat supercomputerul Watson nu se poate, cel putin nu deocamdata, o echipa de oameni de stiinta a venit cu ceva surprinzator. Cei de la IBM considera ca tehnologia Watson va aduce ingrijirea medicala la alt nivel, fiind capabila sa stocheze cantitati impresionante de date. IBM a implementat deja proiecte individuale [] Supercomputerul care iti prezice moartea cu exactitate Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Dispozitivul care prezice moartea. iti spune daca vei muri in urmatoarele 30 de zile

Cercetatorii din Boston au creat un supercomputer despre care au spus ca ar fi capabil sa prezica cu o acuratete de 96% probabilitatea ca o persoana sa moara in decurs de 30 de zile, informeaza.

7 tentatii care iti pot ruina familia

Indiferent cat de bine iti merge in casnicie, cateva dintre tentatiile prezentate mai jos iti pot ruina familia. Ai grija sa nu calci stramb. Minciuna Chiar daca stii ca partenerul de viata nu va fi de.

9 pofte care iti tradeaza emotiile

In loc de exprimarea emotiilor, oamenii au tendinta de a le proiecta in mancare ceea ce pentru corp inseamna confort si implinire. Studiile au aratat ca atunci cand oamenii au dificultati in identificare emotiilor care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,199 seconds )