Libnet.ro
UNICEF

21:15

Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

Antena3 Antena3,
Super-oferta de la ANAF pentru cei care vor sa se mute la casa noua

ANAF a publicat pe Facebook un anunt pentru cei care sunt in cautare de locuinta. Agentia scoate la licitatie mai multe imobile executate silit din Bucuresti, iar preturile de pornire sunt atractive. Spre. continuă pe Antena3

Dieta care face furori printre cei care vor sa slabeasca fara efort

Dieta 16:8 sau dieta de 8 ore) face, mai nou, furori printre cei care vor sa slabeasca fara efort, desi a aparut ca dieta de slabire in 2012. Este prezentata cu mare pompa drept cea mai simpla dieta, fara calcule de.

Salariile din Armata, Interne si Servicii ar putea creste cu 25% pentru cei care lucreaza cu informatii clasificate

Angajatii la stat din sistemul de aparare, ordine publica si siguranta nationala care ocupa functii care le dau acces la informatii clasificate secret de stat ar putea beneficia de o majorare cu pana la 25% a salariului de baza sau, dupa caz, a soldei de functie, potrivit unui proiect de modificare a Legii-cadru privind salarizarea personalului platit din fonduri publice, scrie profit. ro.

Un miliard de euro pentru romnii care accepta sa se mute de la oras la sat

Tinerii care se muta la munte vor lua bani ca sa reinvie satele uitate. in urmatorii 10 ani, statul promite sa investeasca un miliard de euro in zonele sarace.

Noul 488 Pista Piloti: doar pentru cei care participa la curse!

Incepem cu o veste trista: daca nu sunteti inscrisi in oricare dintre programele speciale de curse , nu veti putea cumpara aceasta editie speciala. Ati citit bine: noul 488 Pista, in forma Piloti , creat de divizia.

Monica Macovei: Tudorel Toader, avocatul infractorilor, propune redefinirea abuzului n serviciu ca sa scape Dragnea si toti cei care jefuiesc banii publici

Europarlamentarul Monica Macovei spune ca propunerea inaintata de ministrul Justitiei Tudorel Toader privind redefinirea abuzului in serviciu urmareste sa-l scape pe Liviu Dragnea de dosarul angajarilor fictive in care a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si jumatate de inchisoare cu executare. Fostul ministru al justitiei mai sustine ca infractiunea este aproape desfiintata si de aceste modificari vor beneficia toti cei care fura din banii publici.

Lovitura DURA pentru soferi! Ce se iNTAMPLA cu cei care au fost prinsi de RADAR in aceasta perioada

Parlamentarii au votat o serie de modificari la Codul Rutier care fac, practic, inutile radarele Politiei. Conform proiectului de lege, radarele politiei vor putea functiona doar daca sunt instalate in.

MESAJE de SF. PETRU SI PAVEL. Cele mai interesante mesaje, sms-uri si urari pentru cei dragi

MESAJE de SF. PETRU SI PAVELPe 29 iunie, Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe SFINTII PETRU SI PAVEL, motiv pentru care iti propunem o lista cu mesaje deSFINTII PETRU SI PAVEL numai bune de.

MESAJE de SFINTII PETRU SI PAVEL. Cele mai interesante mesaje, sms-uri si urari pentru cei dragi

MESAJE DE SFINTII PETRU SI PAVELPe 29 iunie, Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe SFINTII PETRU SI PAVEL, motiv pentru care iti propunem o lista cu mesaje deSFINTII PETRU SI PAVEL numai bune de.

MESAJE de SFINTII PETRU SI PAVEL. Cele mai frumoase mesaje, sms-uri si urari pentru cei dragi

MESAJE DE SFINTII PETRU SI PAVELPe 29 iunie, Biserica Ortodoxa ii sarbatoreste pe SFINTII PETRU SI PAVEL, motiv pentru care iti propunem o lista cu mesaje deSFINTII PETRU SI PAVEL numai bune de.

Ce pacat savarsesc cei care traiesc fara cununie religioasa si au copii

In afara de cerintele fizice, omul are in plus necesitati si datorii superioare, sufletesti, si deci are nevoie in casnicie si de binecuvantarea lui Dumnezeu, adica de cununia religioasa. Cei ce traiesc fara aceasta c.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )