Libnet.ro
UNICEF

14:30

Superstitii de Sfantul Ilie. Ce nu ai voie sa faci deloc pe data de 20 iulie

Antena3 Antena3,
Superstitii de Sfantul Ilie. Ce nu ai voie sa faci deloc pe data de 20 iulie

In fiecare an, pe data de 20 iulie, se praznuieste sarbatoarea de Sfantul Ilie. Anul acesta pica sambata. continuă pe Antena3

Superstitii de Sfantul Ilie, proorocul care deschide cerurile. Ce nenorociri se pot abate asupra oamenilor pe 20 iulie

Sf. Ilie tesviteanul este sarbatorit in fiecare an, pe 20 iulie, de credinciosi. Mare facator de minuni in timpul vietii si dupa ce s-a urcat la cer intr-un car de foc, proorocul Ilie a primit de la Dumnezeu puterea de a deschide si a inchide cerurile.

5 lucruri pe care nu trebuie sa le faci deloc de Sfantul Ilie

Sfantul Ilie se praznuieste, conform calendarului crestin ortodox pe ziua de 20 iulie. Iata ce trebuie sa NU faci in ziua amintirii lui! Ce traditii respecta crestinii? Femeile sunt vizate mai mult decat barbatii. Ce sa NU faci in ziua de Sfantul Ilie? Crestinii respecta obiceiurile si traditiile lasate in urma de popor, intocmai ca .

Mesaje, SMS-uri si felicitari de Sfantul Ilie. Ce trebuie sa spui apropiatilor

Sfantul Ilie se apropie, iar ca sa nu-ti faci griji pentru mesajele pentru sarbatoriti, iti oferim o lista cu cele mai frumoase urari. Ce texte ii impresioneaza pe cei dragi? Peste 120. 000 de romani poarta numele de Ilie Sfantul Ilie este sarbatorit, conform calendarului crestin ortodox, pe data de 20 iulie. Biserica celebreaza atunci ridicarea .

Sfantul Ilie. Obiceiuri si traditii de Sfantul Ilie. Ce trebuie sa faca fetele

Ca si San-George si Sanmedru, Sant-Ilie este o divinitate populara care a preluat numele si data celebrarii de la un sfant crestin sfantul Prooroc Ilie Sfantul Ilie ). In traditia populara.

Traditii si obiceiuri. De ce este asociat sfantul Ilie cu tunetele, fulgerele si furtunile

Sfantul Ilie se praznuieste pe data de 20 iulie. Crestinii respecta toate datinile lasate pe pamant ale aducatorului de ploi. Care sunt traditiile si obiceiurile despre acesta si de ce este cunoscut pentru tunetele sale? Sfantul Ilie: De ce este cunoscut ca aducatorul de ploi Crestinii se pregatesc pe 20 iulie sa-l sarbatoreasca pe Sfantul .

SFANTUL ILIE. Cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SF ILIE

SFANTUL ILIE Sute de mii de romani sarbatoresc pe 20 iulie 2019 ziua de SFANTUL ILIE. E ocazia perfecta sa le trimiti celor dragi, cele mai calde mesaje, urari si sms-uri de SFANTUL ILIE SFANTUL ILIE La.

URARI DE SFANTUL ILIE. Cele mai frumoase urari, mesaje si felicitari pentru persoana iubita.

Fie ca toate implinirile frumoase, sanatatea si spiritul acestei zile sa te insoteasca pretutindeni. Iti doresc o zi de Sf. Ilie cat mai frumoasa! URARI DE SFANTUL.

TRADITII si OBICEIURI de Sfantul Ilie! CE SA NU FACI AZI! E PACAT MARE! (VIDEO)

Crestinii ortodocsi il sarbatoresc sambata pe Sfantul Ilie. Este cunoscut drept aducator de ploi, dupa ce, prin rugaciunea sa, a salvat de la moarte poporul din Israel, dupa trei ani si jumatate de.

Sambata, de Sfantul Ilie, este hramul bisericii Schitul de Sus

Crestinii mehedinteni sunt asteptati sa participe sambata, 20 iulie, la hramul bisericii Schitul de Sus. Asezata sub patronajul spiritual al Sfantului Proroc Ilie Tesviteanul, lacasul de inchinare va aduna in jurul sau o multime de pelerini veniti de prin toate partile judetului in ziua praznicului. Slujba va fi savarsita de Preasfintitul Nicodim, inconjurat de un sobor de ieromonahi, preoti si diaconi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2055 seconds )