Libnet.ro
UNICEF

18:45

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile?. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT ITC Romania este vazuta ca avand una dintre cele mai bune infrastructuri din lume

Interviu cu George Zhang, CEO Huawei Romania) Reporter: Cum a fost primita pe piata seria P40 si ce asteptari aveti in ceea ce priveste vanzarile? .

SUPLIMENT ITC Romania nu este pregatita pentru implementarea tehnologiei 5G

Interviu cu Nicolae Oaca, doctor-analist in telecomunicatii) Reporter: Este Romania pregatita pentru implementarea tehnologiei 5G?.

SUPLIMENT ITC Industria IT a avut vaccinul economic contra coronavirusului

Pandemie, coronavirus, vaccin, indiferent ce domeniu se abordeaza in aceste zile fierbinti este imposibil ca unul dintre primele trei cuvinte sa nu fie rostit. Nu putea face exceptie nici industria IT, una cu multiple ramificatii.

SUPLIMENT ITC Industria IT este favorizata, in aceste momente

Interviu cu Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies) Industria IT este favorizata in aceste momente, cand se pune si mai mult accentul pe tehnologie, ca furnizor de instrumente de lucru si colaborative, pe solutii de digitalizare a diverselor tipuri de interactiuni: intre companii, cu clientii, cu autoritatile, ne-a spus Daniel Ilinca, CEO Softbinator Technologies, intr-un interviu.

COVID-19 |Un stat din America de Sud introduce una dintre cele mai dure restrictii privind zborurile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale, interne si internationale, pana la 1 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind una dintre cele mai dure masuri luate pana acum de vreun stat.

Biletele la editiile UNTOLD si Neversea din 2020 pot fi schimbate gratuit pentru una dintre urmatoarele trei editii

In contextul pandemiei de coronavirus, cand tot mai multe evenimente se anuleaza pentru a preveni raspandirea virusului COVID-19, organizatorii UNTOLD si Neversea au decis sa le acorde fanilor posibilitatea de a schimba gratuit biletele din acest an, pentru una dintre urmatoarele trei editii.

SUPLIMENT ITC Cresterea industriei IT and C este un dat

Interviu cu Florin Popa, Director B2B Orange Romania) Reporter: Care sunt efectele negative, dar si oportunitatile create de criza Coronavirus pentru piata de IT and C? .

SUPLIMENT ITC Criza Coronavirus este si un moment ce poate aduce oportunitati

Interviu cu Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania) O criza de tipul celei pe care o parcurgem este un eveniment prin care nimeni nu-si doreste sa treaca, insa, cu toate acestea, este si un moment care poate aduce oportunitati, considera Miroslav Majoros, CEO Telekom Romania.

SUPLIMENT ITC IN PLINA PANDEMIE Comunicatiile fixe si mobile au devenit infrastructuri critice

Interviu cu Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania) Reporter: Cum este afectata piata de IT and C de aceasta criza? Care este rolul unui operator de comunicatii in aceasta perioada? .

SUPLIMENT ITC Huawei Romania a asigurat si va asigura stabilitatea retelelor in toata Europa

De fiecare data cand ne vom uita in urma la momentele istorice generate de criza COVID-19, oricine va privi la eforturile depuse in lupta impotriva pandemiei, va descoperi, alaturi de profesionistii sistemului medical, epidemiologi sau cercetatori si prezenta Huawei Romania.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )