Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUPLIMENT PIATRAONLINE Mariana Constantinescu Bradescu - femeia care face cariera din piatra

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT PIATRAONLINE Mariana Constantinescu Bradescu - femeia care face cariera din piatra

Fiecare obstacol este and 186;ansa noastr a de a progresa Mariana Constantinescu Bradescu este femeia care face cariera din piatra. La 34 de ani, domnia sa a demonstrat ca poate rezista, de ani buni, intr-o lume a barbatilor. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT PIATRAONLINE MARIANA CONSTANTINESCU BRADESCU, MANAGING PARTNER PIATRAONLINE: Piatra este temelia pe care mi-am cladit afacerea

Pandemia va conduce la o stagnare economica la nivel mondial, care, cu siguranta, se va regasi si in piata din Romania, este de parere Mariana Constantinescu Bradescu, Managing Partner Piatraonline.

SUPLIMENT PIATRAONLINE Un proiect cu piatra naturala se considera de lux

Interviu cu Mariana Constantinescu-Bradescu, Managing Partner Piatraonline Reporter: Cum a evoluat piata pietrei naturale de la noi din tara? Mariana Constantinescu-Bradescu: Este inca un domeniu destul de exotic si de nisat.

SUPLIMENT PIATRAONLINE Piatraonline - de la momentul zero pana in prezent

Afacerea Piatraonline a fost demarata in urma cu 13 ani, in momentul in care oamenii stiau doar de borduri, deci granit si lucrari publice, asa cum povesteste Mariana Constantinescu-Bradescu, managing partner al companiei, citata de New Money. Domnia sa spune ca, in conditiile in care, in acea perioada, piatra mergea in mare parte catre zona de lucrari publice, misiunea pe care o avea era sa educe oamenii sa apeleze la acest tip de produs si in cazul investitiilor private.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )