Libnet.ro
UNICEF

14:00

SUPLIMENT WELLNESS MIRCEA BRANZEI, FIT4YOU: Estimam afaceri de 2,2 milioane de euro pentru 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT WELLNESS MIRCEA BRANZEI, FIT4YOU: Estimam afaceri de 2,2 milioane de euro pentru 2020

Reporter: Cum a evoluat piata pe care activati in tara noastra si ce perspective are aceasta?. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT WELLNESS Wellness - povestea starii de bine

Secolul vitezei ne face sa uitam tot mai des de noi, iar problemele de sanatate din cauza stresului, a epuizarii si sedentarismului sunt tot mai frecvente. Toate aceste probleme isi pot gasi rezolvarea prin evadarea in centre wellness and SPA, unde prin relaxare si tratamente iti poti regasi echilibrul.

SUPLIMENT WELLNESS Piata wellness va deveni una dintre cele mai importante ramuri ale economiei globale

Interviu cu Cosmin Ciric, Wellness Manager Therme) Reporter: Cum si cat a crescut Therme de la lansare si pana in prezent? Cosmin Ciric: in cei 4 ani de la lansare, Therme Bucuresti a avut parte de multiple extinderi si noi facilitati. Cu o investitie initiala de circa 50 de milioane de euro, complexul Therme Bucuresti a beneficiat de investitii constante pe parcurs, depasind in prezent peste 100 de milioane de euro. inca din primul an de functionare am extins toate cele 3 zone Therme cu terase, piscine exterioare si restaurante.

SUPLIMENT WELLNESS ANA HOTELS: Domeniul wellness, pe un trend constant crescator, in ultimii doi ani

Reporter: Cum a evoluat cererea din partea consumatorilor de tratamente wellness? Ana Hotels: Cererea consumatorilor de wellness urmeaza un trend constant crescator, semnificativ in ultimii doi ani.

SUPLIMENT WELLNESS BACOLUX: Potentialul de SPA si wellness nu este valorificat nici la jumatate

Resursele naturale ale tarii noastre ne pun pe orice harta internationala a destinatiilor de wellness Reporter: Cum a evoluat piata de wellness si SPA din tara noastra si care au fost factorii care au influentat parcursul acesteia?.

SUPLIMENT WELLNESS Industria wellness preia fraiele turismului

Turismul de wellness global va ajunge la un trilion de dolari in cel mai scurt timp, potrivit specialistilor Turismul wellness este o industrie in crestere, sustinut de calatori care cauta in mod activ modalitati de a-si imbunatati stilul de viata.

SUPLIMENT WELLNESS FLORIAN SERAC, TURISM FELIX SA: Turismul de relaxare, in trend ascendent la Baile Felix

Turism Felix S. , investitii de 50 de milioane euro in piata balneo si wellness Reporter: Cum a evoluat piata de Wellness si SPA din tara noastra si care au fost factorii care au influentat parcursul pietei? Florian Serac: Dupa anii 1990 parea ca declinul statiunilor balneoclimaterice din Romania este garantat, din cauza infrastructurii imbatranite, a curelor prea lungi adresate in special persoanelor varstnice, a celor care veneau cu bilete de tratament subventionate si a neputintei de a-si diversifica ofertele.

SUPLIMENT WELLNESS LUCIA MORARIU, EXIMTUR: Turistii au migrat din sectorul balnear catre wellnessspa, in ultimii ani

Resursele naturale balneare si tratamentele recunoscute ca Ana Aslan sau Gerovital, pot face ca tara noastra sa devina o destinatie de wellness de top Reporter: Cum a evoluat turismul de wellness si spa din tara noastra si care au fost factorii care au influentat parcursul pietei? Lucia Morariu: Daca ne referim la anii care au urmat revolutiei din 89, am putea spune ca pana in 2014 industria balneo nu a cunoscut o evolutie spectaculoasa.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )