Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUPLIMENTUL AUTO KORAY KUVVET, FORD TRUCKS: Romania este cea mai mare piata de export in Europa pentru Ford Trucks

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENTUL AUTO KORAY KUVVET, FORD TRUCKS: Romania este cea mai mare piata de export in Europa pentru Ford Trucks

Vanzarile Ford Trucks Romania au crescut cu 42,8%, in 2019 * Ford Trucks si-a mentinut pozitia de lider de piata in segmentul de Vehicule pentru constructii si in zona de Vehicule municipale Reporter: Cum arata industria camioanelor din tara noastra si care este potentialul de crestere? Stefano Albarosa: Anul 2019 a fost unul dificil pentru piata, semnalandu-se o coborare importanta a vanzarilor de vehicule comerciale. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENTUL AUTO Industria auto, lovita din plin de pandemia de coronavirus

Pandemia de coronavirus loveste fara mila in industria auto, gigantii din domeniu precum Volkswagen, Renault, Ford, BMW si Fiat Chrysler au fost fortati sa-si suspende brusc productia. inchiderea temporara a fabricilor duce in mod evident la perturbarea fluxurilor de productie si, in final, onorarea cu intarziere a unor comenzi catre clientii finali.

SUPLIMENTUL AUTO BRENT VALMAR, PORSCHE ROMANIA: Romania are cel mai generos program pentru achizitionarea de automobile electrice si hibrid

Bugetul de investitii pentru digitalizarea activitatilor si electrificarea flotei ajunge la 60 de miliarde de euro Reporter: Cum a evoluat piata auto din tara noastra in ultimii ani?.

SUPLIMENTUL AUTO HELIAN REDAI, PORSCHE FINANCE GROUP ROMANIA: Clientii apreciaza experienta folosirii masinii si nu mai cauta la fel de mult sa o detina in proprietate

Sharetoo - prima solutie de corporate car sharing din Romania * Serviciul de car sharing permite companiilor sa reduca semnificativ costurile legate de gestionarea flotelor pe termen lung Masina a devenit mai mult decat un mijloc de transport, fiind si un mod de a acumula noi experiente. Clientii apreciaza experienta folosirii masinii si nu mai cauta la fel de mult sa o detina in proprietate, sustine Helian Redai, Head of Sales and Marketing Porsche Finance Group.

SUPLIMENTUL AUTO MARIUS STEFAN, CEO SI FONDATOR AUTONOM GROUP: Actuala criza ne provoaca sa gasim noi oportunitati de adaptare a serviciilor

Autonom a pus la dispozitie aproape 100 de masini ONG-urilor locale, spitalelor si autoritatilor publice, in lupta cu Covid-19 Reporter: Cum arata, astazi, piata de inchirieri auto din tara noastra? numar de masini, valoare, etc. ) Marius Stefan: Estimam ca anul trecut, piata de rent-a-car din Romania a ajuns la 12. 000 de masini, cu o valoare totala de peste 80 milioane euro. Din aceste 12. 000 de autovehicule, Autonom avea, la mijlocul anului 2019, 2. 200 de masini care au fost puse la dispozitia clientilor nostri de rent-a-car.

SUPLIMENTUL AUTO Industria auto, in plin coronaviraj

Industria auto a inceput anul cu motoarele turate, dar a fost lovita puternic de pandemia de coronavirus si obligata sa se reevalueze. Contextul economic sumbru de pe intreg mapamondul a dus la o incertitudine in intregul sector auto si chiar la evolutia negativa a vanzarilor de masini.

SUPLIMENTUL AUTO Electromagnetica pregateste lansarea statiei de alimentare in curent continuu

Electromobilitatea reprezinta viitorul catre care ne indreptam, tot mai multe automobile electrice facandu-si aparitia in piata auto si majoritatea fabricilor din domeniu anuntand, inainte de criza, ca urmeaza sa lanseze astfel de autovehicule. Dupa instaurarea pandemiei de Covid 19, au fost companii auto care si-au suspendat proiectele, dar sunt si producatori care merg mai departe cu activitatea lor.

SUPLIMENTUL AUTO Dacia nu s-a putut feri din fata crizei Covid 19

Producatorul auto isi reia progresiv activitatea de la Mioveni incepand cu 21 aprilie, dupa ce in data de 19 martie si-a stopat productia Pandemia de coronavirus care s-a raspandit rapid pe intreg globul si ameninta puternic intreaga economie pe langa vietile noastre ale tuturor, nu a iertat nici industria auto din tara noastra. Cel mai mare producator autohton de autoturism, Automibile Dacia a fost lovita din plin de criza cauzata de focarul Covid-19, astfel ca la data de 19 martie si-a suspendat activitatea ca masura preventiva in conditiile pandemiei de coronavirus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )