Libnet.ro
UNICEF

13:30

Suporterii dinamovisti il avertizeaza pe Eugen Neagoe: Sa nu te astepti la asta!

Adevărul Adevărul,
Suporterii dinamovisti il avertizeaza pe Eugen Neagoe: Sa nu te astepti la asta!

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit un infarct in timpul meciului cu Universitatea Craiova, pierdut cu scorul de 0-2. continuă pe Adevărul

Eugen Neagoe asteapta 30.000 de dinamovisti cu Craiova

Antrenorul Eugen Neagoe a vorbit, sambata, intr-o conferinta de presa despre derby-ul de duminica seara cu Universitatea Craiova din etapa a 2-a a noului sezon de Liga 1.

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a facut stop cardiac pe banca, in timpul meciului cu Universitatea Craiova. Imagini dramatice de pe teren

Eugen Neagoe, antrenorul lui Dinamo, a facut stop cardiac in timpul meciului. Din pacate, antrenorului i s-a facut rau in timpul partidei Dinamo-Craiova. Update : Acum se simte mult mai bine. Dupa terminarea partidei, mergem cu totii la spital. Fotbalul nu mai conteaza acum! Fotbalul e pasiune, in care sa te simti bine cand faci .

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, ar fi suferit o criza cardiaca in timpul meciului cu Craiova

Probleme mari pentru Eugen Neagoe, antrenorul celor de la FC Dinamo. Neagoe s-a prabusit pe banca tehnica a formatiei dinamoviste in minutul 25 al partidei Dinamo - Universitatea Craiova. Medicii au intervenit de ur.

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, ar fi facut un stop pe Arena Nationala in timpul meciului cu Universitatea Craiova. A fost dus de urgenta la spital

Antrenorul echipei Dinamo Bucuresti, Eugen Neagoe, a lesinat pe banca tehnica de pe Arena Nationala, in minutul 25 al meciului pe care echipa bucuresteana il disputa cu echipa CS Universitatea Craiova. Meciul a fost intrerupt minute bune, timp in care medicii i-au acordat primul ajutor direct in ambulanta parcata langa teren. Dupa circa un sfert de ora ambulanta a parasit arena si s-a indreptat spre spital. Potrivit primelor informatii, Neagoe ar fi facut un stop cardiac.

Florin Prunea despre Eugen Neagoe: A scapat, a fost la un pas de o mare tragedie

Presedintele FC Dinamo, Florin Prunea, a declarat, duminica, dupa meciul Dinamo-CSU Craiova, ca antrenorul Eugen Neagoe a fost aproape de o mare tragedie, dar se simte bine dupa interventia medicilor. Prunea spune ca nu intelege comportamentul galeriei, care l-a contestat tot timpul pe Neagoe si care si, in momentele in care antrenorul primea primul ajutor pe Arena Nationala, scanda impotriva conducerii clubului.

Prunea a vorbit despre starea lui Eugen Neagoe

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, a declarant ca a vorbit cu antrenorul Eugen Neagoe, c.

Eugen Neagoe, in continuare internat in Sectia de Cardiologie dupa ce a suferit un stop cardio-respirator la meciul Dinamo vs Craiova

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Dinamo, este in continuare internat in Sectia de Cardiologie a Spitalului Floreasca din Capitala starea lui fiind stabila, a precizat purtatorul de cuvant al unitatii spitalicesti, Bogdan Oprita, potrivit Mediafax.

Medic cardiolog vorbeste despre ce s-a intamplat cu Eugen Neagoe. Cand ar putea reveni in fotbal

Antrenorul dinamovist Eugen Neagoe a fost la un pas de moarte, duminica seara, cand a suferit un infarct in timpul meciului Dinamo - Craiova din etapa a 2-a in Liga 1.

BREAKING NEWS: Eugen Neagoe a lesinat! Meciul dintre Dinamo si Craiova, intrerupt

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe, a suferit, cu putin timp in urma, in timpul partidei cu Univers.

Ionel Danciulescu, despre starea lui Eugen Neagoe: Se simte mai bine. Fotbalul nu mai conteaza

Antrenorul lui Dinamo, Eugen Neagoe 51 de ani), a lesinat in prima repriza a meciului Dinamo - Craiova, din a doua etapa a Ligii 1. La pauza meciului, Ionel Danciulescu a vorbit despre starea de sanatate a tehnicianului.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )