Libnet.ro
UNICEF

07:15

Suporterii unguri AU PLECAT din ROMANIA.

România Liberă România Liberă,
Suporterii unguri AU PLECAT din ROMANIA.

Plecarea suporterilor unguri din Romania a decurs fara incidente, acestia au fost escortati de jandarmi si dusi cu autobuzele de pe stadionul Arena Nationala la Gara de Nord, de unde au luat trenul catre Budapesta, a declarat purtatorul de cuvant al Jandarmeriei Capitalei, Georgian Enache, scrie rtv. net. Mai multi suporteri unguri veniti la Bucuresti pentru meciul de fotbal Romania-Ungaria s-au luat la bataie vineri cu jandarmii, in Centrul Vechi al Capitalei, inaintea inceperii partidei, . continuă pe România Liberă

Incidente violente in Centrul Vechi si la Gara de Nord: Suporterii unguri au aruncat cu fumigene si sticle. Jandarmii au intervenit in forta (VIDEO)

Incidente grave in care au fost implicati suporterii maghiari, inaintea partidei de fotbal Romania - Ungaria. Astfel, suporterii unguri au aruncat cu fumigene si sticle in Centrul Vechi al Capitalei. Acestia s-au.

Incidente violente in Centrul Vechi: Suporterii unguri au aruncat cu fumigene si sticle. Jandarmii intervin in forta (VIDEO)

30:Suporterii unguri au aruncat cu fumigene si sticle in Centrul Vechi al Capitalei. Acestia s-au luat la bataie cu alti suporteri romani, fiind despartiti de jandarmii care au intervnit in.

Incidente violente in Centrul Vechi si la Gara de Nord: Suporterii unguri au aruncat cu fumigene si sticle. Jandarmii intervin in forta (VIDEO)

30:Suporterii unguri au aruncat cu fumigene si sticle in Centrul Vechi al Capitalei. Acestia s-au luat la bataie cu alti suporteri romani, fiind despartiti de jandarmii care au intervnit in.

Suporterii unguri, terminati de pulane

Suporterii unguri au intrat in forta in Bucuresti, iscand scandaluri majore in Gara de Nord si Centrul Vechi, insa la meci au fost terminati.

Brigitte Bardot ii scrie lui Basescu pentru a apara cainii maidanezi din Romania.

Actrita Brigitte Bardot ii transmite presedintelui Traian Basescu o scrisoare deschisa in care denunta proiectul de exterminarea sistematica a tuturor cainilor fara stapan din Romania. In urma cu cateva zile, un copil in varsta de patru ani, ranit de un caine, a decedat in lipsa ingrijirilor, in urma ranilor suferite. In fata acestei drame teribile, tin sa imi exprim infinita tristete si gandurile mele se indreapta inainte de toate catre familia sa. Dar sunt, de asemenea, extrem de socata .

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala.

Cinci firme din Romania au intrat in top 500 cele mai mari companii din Europa Centrala, realizat de firma de consultanta Deloitte, informeaza Mediafax. Clasamentul realizat anual de Deloitte Europa Centrala in 18 tari se afla la a saptea editie si ia in calcul cifra de afaceri raportata de companii pe anul calendaristic precedent. OMV Petrom este cea mai bine plasata companie in clasament, pe locul 18 in regiune, in scadere de pe 16 in 2011. Pe urmatorul loc se afla Rompetrol Rafinare, pe .

FOTO. Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. ...

Meciul Romania-Ungaria s-a terminat cu victoria Romaniei. Derby-ul a inceput insa pe strazi. Suporterii unguri s-au batut cu jandarmii si au incercat sa bata jurnalistii romani. CITITI SI: Live TEXT Romania - Ungaria: 3-0 Ungaria, ingenunchiata la BUCURESTI Vineri, conflictele au degenerat. Pentru ca s-au prins ca sunt asteptati de jandarmi, in Gara de Nord, maghiarii au tras semnalul de alarma si au coborat din tren la podul Grant. CITITI SI: Incidente violente intre suporterii maghiari, .

Meciul Romania-Ungaria: 16 suporteri maghiari nu mai au voie pe stadioanele noastre. ...

Meciul Romania-Ungaria a adus multe dosare penale: 50 la numar, spun jandarmii. CITITI SI:Romania - Ungaria: 3-0. Ungaria,INGENUNCHIATA la Bucuresti 62 de suporteri au fost susi la audieri, iar 16 dintre suporterii unguri nu mai au voie sa calce pe stadioanele din Romania. CITITI SI:Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut intre ei, echipa Romaniei a batut cu 3:0 echipa Ungariei 11 persoane au fost ranite,ieri, doua .

50 de dosare penale dupa meciul Romania-Ungaria. ...

Meciul Romania-Ungaria a adus multe dosare penale: 50, la numar, spun jandarmii. CITITI SI:Romania - Ungaria: 3-0. Ungaria,INGENUNCHIATA la Bucuresti 62 de suporteri au fost susi la audieri, iar 16 dintre ssuporterii unguri nu mai au voie sa calce pe stadioanele din Romania. CITITI SI:Meciul Romania-Ungaria in IMAGINI. Suporterii unguri s-au batut cu fortele de ordine, suporterii romani s-au batut intre ei, echipa Romaniei a batut cu 3:0 echipa Ungariei 11 persoane au fost ranite,ieri, .

Doi jandarmi au fost raniti in cartierul Pantelimon, in urma unor noi violente cu suporterii unguri si romani

Doi jandarmi au fost raniti, vineri dupa-amiaza, in timpul unor noi altercatii cu un grup de suporteri maghiari in cartierul Pantelimon. Suporterii care au atacat cu pietre fortele de ordine in zona Soselei .

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )