Libnet.ro
UNICEF

01:05

Supraacciza la carburanti, eliminata in Comisia de buget din Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Supraacciza la carburanti, eliminata in Comisia de buget din Camera Deputatilor

Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand cu 1 ianuarie 2020 supraacciza la. continuă pe Antena3

Eliminarea supraacizei la carburanti si eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time- vot pozitiv in Comisia pentru buget din Camera Deputatilor

Deputatii din Comisia pentru buget, finate si banci au votat in unanimitate marti pentru eliminarea supraacizei la carburanti si pentru eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time. Daca si plenul Parlamentului vor valida acest vot propunerile vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2020. Eliminarea supraacizei a ajuns sa fie discutata in comisie dupa o decizie de luni a PSD. Proiectul de lege apartinand PNL fusese adoptat tacit de Senat. Un vot similar a fost dat si pentru eliminarea supraimpozitarii contractelor part-time.

Vesti bune pentru soferii romani. Camera de Buget: Supraacciza la carburanti, eliminata

Comisia de buget-finante a Camerei Deputatilor a dat, in unanimitate, un raport de admitere unui proiect de lege pentru modificarea Codului fiscal, prin care incepand cu 1 ianuarie 2020 supraacciza la carburanti op.

Camera Deputatilor: Supraacciza si supraimpozitarea contractelor part-time, eliminate

Secretarul general al PNL, Robert Sighiartau, anunta, dupa sedinta Comisiei pentru buget, finante si.

Ordonantele privind legile Justitiei, la Comisia juridica din Senat

Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc, luni, pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile Justitiei, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit senatorului Serban Nicolae, presedintele acestei comisii, citat de Agerpres. Am solicitat un punct de vedere din partea ministrului Justitiei. in functie de asta, vom vedea ce pastram si ce nu pastram din ordonantele respective, nu suntem presati de termen, pentru ca suntem Camera decizionala, dar suntem presati de calendar, pentru ca aceste termene au fost prorogate pana la sfarsitul anului, a spus Serban Nicolae.

Ordonantele privind legile justitiei, dezbatute in Comisia juridica din Senat: La discutii este asteptat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu (VIDEO)

Zi agitata in Parlament. Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc luni pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile justitiei. La dezbatere este asteptat si ministrul Justitiei,.

Ordonantele privind legile Justitiei, la Comisia juridica din Senat

Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc, luni, pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile Justitiei, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit senatorului.

Ordonantele pe legile justitiei, la comisia juridica din Senat

Membrii Comisiei juridice din Senat se intrunesc, luni, pentru o discutie asupra ordonantelor privind legile Justitiei, la care a fost invitat si ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, potrivit senatorului Serban Nicolae, presedintele acestei comisii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )