Libnet.ro
UNICEF

16:00

Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Playtech Playtech,
Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Supravietuitorul din tragedia Colectiv, ce a avut loc in 2015, a decis sa ia masuri si candideaza la Primaria Sector 2. Ce l-a motivat pe Adrian Albu sa ia decizia de a fi Primar? Un supravietuitor Colectiv candideaza la Primaria Sector 2 Adrian Albu este unul dintre supravietuitorii de la Colectiv, incendiul ce a avut . continuă pe Playtech

Cine este Iulia Ionescu, cea care l-a inlocuit pe George Buhnici la PRO TV. Ce facea inainte la Digi 24

George Buhnici s-a despartit de PRO TV dupa 15 ani in care au facut casa impreuna. Prezentatorul a ales sa plece complet pe digital, lasand in spate proiectul iLikeIT. Locul i-a fost ocupat de Iulia Ionescu, care si-a facut debutul la Digi24. Cine este si ce facea inainte de televiziune? Cine este Iulia Ionescu, cea .

Cine este Cornel, tobosarul fara maini, care i-a lasat fara cuvinte pe jurati. Are o poveste de viata ca un film

Pe scena show-ului Romanii au talent de la PRO TV a sosit o alta poveste pe doua picioare. Pe numele lui Cornel, a impresionat o tara intreaga cu talentul sau deosebit, ambitia si maretia de a face lucruri pentru ceilalti. Fara maini, dar cu o inima mare, i-a lasat pe jurati fara cuvinte. Cine este .

CINE ESTE IUBITA SECRETA a lui Dan Balan? CE SURPRIZA! NIMENI nu se astepta la asa ceva (FOTO)

Dan Balan, primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, este adorat de milioane de fane si ramane in continuare unul dintre cei mai ravniti burlaci. Cu toate acestea, se.

Cine este barbatul care a murit in accidentul provocat de fostul prefect de Constanta

Victima fostului prefect PNL de Constanta, Ioan Albu, este un barbat din Adamclisi, afacerist cunoscut in localitate ca detinand o firma care se ocupa cu termopane.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )