Libnet.ro
UNICEF

22:15

Supravietuitor din Colectiv, imagini ravasitoare: Am o datorie morala fata de cei care vor mai trece prin asa ceva

Antena3 Antena3,
Supravietuitor din Colectiv, imagini ravasitoare: Am o datorie morala fata de cei care vor mai trece prin asa ceva

Unul dintre tinerii care au supravietuit tragediei de acum trei ani din Colectiv publica o serie de imagini cutremuratoare. M-am gandit destul de mult inainte sa fac aceasta postare. Stiind ca nu am un talent. continuă pe Antena3

IMAGINI CUTREMURATOARE publicate de una dintre victimele de la Colectiv: Am o DATORIE MORALA, intr-o tara care actioneaza doar cand este prea tarziu, sau prea putin, sau deloc (FOTO)

Una dintre victimele incendiului de la Colectiv a publicat, pe pagina sa de Facebook, imagini cumplite cu ranile sale si a descris durerea pe care a trebuit s-o indure. Bogdan Molesag spune ca are o datorie.

Marturia unei victime din Colectiv la trei ani de la tragedie: Nu. Viata nu merge inainte si Colectiv nu este doar un incendiu dintr-un club

Alexandra Furnea este una dintre victimile din Colectiv care au supravietuit. Dar calvarul acelei nopti a continuat sa o insoteasca in spitalele in care a fost tratata si de unde s-a ales cu infectii.

Alexandra Furnea, supravietuitoare a incendiului din Colectiv: Medicul german mi-a spus ca asemenea cicatrici nu a vazut dect la pacienti din zone de conflicte armate / mi vine sa spun ca si noi tot dintr-un razboi am scapat

Alexandra Furnea, unul dintre supravietuitorii tragediei din Colectiv, a scris luni pe Facebook,la aproape fix trei ani de la incendiu, cum medicul din Germania care o ajuta sa se recupereza i-a spus ca nu a vazut cicatrici ca ale ei decat la pacienti din zone afectate conflicte armate si care fusesera tratati cu improvizatii, bai in apa sarata si alte asemenea nascociri. imi vine sa ii spun ca si noi tot dintr-un razboi am scapat. Acelasi pe care Romania il duce de 30 de ani incoace impotriva coruptiei si caruia i-am cazut victime toti cei care am fost nenorociti de sistemul medical de stat, distrus de furturile lor, spune tanara.

Alexandra Furnea, supravietuitoare a incendiului din Colectiv: Medicul german mi-a spus ca asemenea cicatrici nu a vazut dect la pacienti din zone de conflicte armate

Alexandra Furnea, unul dintre supravietuitorii tragediei din Colectiv, a scris luni pe Facebook,la aproape trei ani de la incendiu, cum medicul din Germania care o ajuta sa se recupereze i-a spus ca nu a vazut cicatrici ca ale ei decat la pacienti din zone afectate de conflicte armate si care fusesera tratati cu improvizatii, bai in apa sarata si alte asemenea nascociri. imi vine sa ii spun ca si noi tot dintr-un razboi am scapat. Acelasi pe care Romania il duce de 30 de ani incoace impotriva coruptiei si caruia i-am cazut victime toti cei care am fost nenorociti de sistemul medical de stat, distrus de furturile lor, spune tanara. La trei ani de la tragedie, dosarul Colectiv se reia aproape de la zero.

Dezvaluiri socante privind dosarul tragediei din Colectiv. Luju.ro: Artificiile nu au declansat incendiul

Dezvaluiri explozive legate de tragedia de la Colectiv. Este vorba despre o ancheta jurnalista de proportii a celor de la Lumea Justitiei. Mana criminala sau tragic incident creat de o serie de incalc?.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )