Libnet.ro
UNICEF

13:15

Surpriza la Campionatul Mondial de snooker: Ronnie OSullivan, eliminat in optimi de Barry Hawkins

B1 B1,
Surpriza la Campionatul Mondial de snooker: Ronnie OSullivan, eliminat in optimi de Barry Hawkins

Ronnie O'Sullivan, favoritul de la Campionatul Mondial de snooker a fost eliminat in optimi de compatriotul Barry Hawkins, in joc decisiv, scor 13-12. Englezul a inceput sesiunea finala. continuă pe B1

Ronnie OSullivan eliminat la Campionatul Mondial dupa un decisiv de infarct cu Barry Hawkins. Racheta revenise de la 9-12

Cvintuplul campion mondial Ronnie OSullivan a parasit in optimi de finala editia din acest an a Campionatului Mondial de la Sheffield, fiind eliminat in joc decisiv, cu 13-12, de un Barry Hakwins care a facut meciul vietii. Condus in permanenta, OSullivan a reusit in cele din urma sa egaleze si sa trimita meciul in decisiv dupa o serie de trei frame-uri la rand. In final diferenta a facut-o si sansa care de aceasta data i-a suras lui Hawkins.

Ronnie OSullivan explica eliminarea prematura de la Campionatul Mondial. In iunie revine in Romania

Doar pentru a doua oara in ultimii 13 ani jucatorul englez Ronnie OSullivan a ratat prezenta intre cei mai buni opt jucator la Campionatul Mondial gazduit de Sheffield Crucible).

Mark Selby tremura serios pentru calificarea in sferturi la Campionatul Mondial

Pe masura ce avansam spre fazele superioare la Campionatul Mondial de snooker gazduit de Crucible meciurile devin din ce in ce mai disputate si dramatice, iar confruntarea dintre englezii Mark Selby si Sam Bird s-a incadrat perfect in aceasta descriere.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )