Libnet.ro
UNICEF

18:30

Surpriza dezbaterii proiectului de lege privind tehnologia 5G

Adevărul Adevărul,
Surpriza dezbaterii proiectului de lege privind tehnologia 5G

Luni, 24 august, a avut loc dezbaterea publica organizata de Ministerul Transporturilor, Infrastructurii si Comunicatiilor avand ca tema proiectul de Lege care reglementeaza retelele 5G. continuă pe Adevărul

Telescoala profesorilor debuteaza luni, 24 august

Ministerul Educatiei si Cercetarii MEC impreuna cu Televizunea Romana deruleaza incepand de luni, 24 august, un program de pregatire a cadrelor didactice pentru sustinerea online a lectiilor.

Curs valutar BNR luni, 24 august 2020. Ce se intampla cu euro azi

Cursul valutar BNR valabil pentru vineri, 24 august 2020, va fi anuntat de Banca Nationala a Romaniei in jurul orelor 13:00. Astfel, in timp util, vom afla cat costa cele mai tranzactionate valute din tara noastra. Vom sti cat costa un euro, un dolar, un franc elvetian, precum si cati lei va costa moneda britanica, .

Horoscop luni 24 august 2020. Zi perfecta pentru zodii

Astrologii au facut horoscopul zilei de luni, 24 august. Astfel, potrivit predictiilor, se anunta o zi benefica pentru cele mai multe semne ale zodiacului. Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020. Se anunta o zi perfecta pentru marea majoritate a zodiilor Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020 este benefic pentru marea majoritate a zodiilor.

Proiectul de lege privind regimul armelor si munitiilor a fost retrimis la comisii

Deputatii au decis, azi, cu majoritate de voturi, retrimiterea din nou la comisiile de specialitate juridica si de aparare) a proiectului de lege pentru modificarea si completarea Legii nr. 2952004 privind regimul armelor si al munitiilor, conform news. ro.

Horoscop zilnic - luni, 24 august 2020. Nativii Balanta trebuie sa iti calculeze bugetul si sa isi gandeasca bine investitiile

Nativii Balanta vor avea parte de castiguri in cursul acestei zile, insa trebuie sa foarte atenti cum isi calculeaza banii. Urmeaza investitii care le vor aduce multa bucurie. Horoscop.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )