Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza imensa in Liga Campionilor: finalista de anul trecut, invinsa pe teren propriu. Recital pentru Atalanta

Adevărul Adevărul,
Surpriza imensa in Liga Campionilor: finalista de anul trecut, invinsa pe teren propriu. Recital pentru Atalanta

Surprize de proportii, miercuri, in mansa tur a optimilor Ligii Campionilor. Tottenham, finalista de anul trecut, a pierdut la limita meciul de pe teren propriu cu Red Bull Leipzig, printr-un gol inscris din penalty. Totodata, Atalanta, echipa revelatie a fazei grupelor din acest sezon, a facut spectacol la Milano, inscriind doua goluri-capodopera si invingand Valencia cu un categoric 4-1, dupa o serie de ratari uriase ale echipei spaniole. continuă pe Adevărul

Curg surprizele la Dubai: Finalista de anul trecut de la French Open, invinsa dramatic

Trei dintre primele cinci favorite sunt deja in drum spre aeroport, dupa ce Svitolina, Bencic si Kenin au pierdut, toate in turul I. Iar astazi, runda a doua a debutat cu doua rezultate-bomba.

FOTBAL: Fenomenul Haaland uimeste in Liga Campionilor

Fotbalul mondial are un nou erou. Norvegianul Erling Braut Haaland 19 ani), noua senzatie a fotbalului european, a reusit o dubla la primul sau meci din Liga Campionilor in tricoul echipei germane Borussia Dortmund, egalandu-l pe polonezul Robert Lewandowski Bayern Munchen) in fruntea clasamentului golgheterilor celei mai importante competitii continentale intercluburi.

INFOGRAFIC: Liga Campionilor revine pe Betano cu o premiera in lumea pariurilor sportive din Romania

Primele patru meciuri eliminatorii din Liga Campionilor 20192020 vin pe Betano alaturi de cote cu marja zero, peste 450 de piete, dar si o optiune in premiera in Romania pentru Atletico - Liverpool, confruntare pe care poti miza pe faptul ca unul sau ambii antrenori vor vedea un cartonas! .

Liga Campionilor revine diseara: Primele doua meciuri sunt stelare! Unde le vedem

La 70 de zile dupa ultimele confruntari din grupe, Liga Campionilor revine, diseara, cu primele doua intalniri din faza optimilor.

VIDEO Liga Campionilor Asiei: inca o victorie pentru Al-Hilal, echipa lui Razvan Lucescu

Al-Hilal, echipa antrenata de romanul Razvan Lucescu, s-a impus, luni, cu scorul de 2-1, in fata formatiei Al-Ahli Dubai, in Liga Campionilor Asiei, competitie pe care a castigat-o in sezonul precedent.

Victorie chiar de ziua lui: echipa lui Razvan Lucescu a triumfat in Liga Campionilor Asiei

Echipa luiRazvan Lucescu,Al-Hilal, s-a impus in Liga Campionilor Asiei, chiar in ziua in care antrenorul roman a implinit 51 de ani.

PENTRU ANUL TRECUT SIF Transilvania - profit in crestere cu 170%, fata de 2018

Discount de tranzactionare intre VUAN si pretul actiunii SIF Transilvania de 23% SIF Transilvania SIF3) a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de 181,79 milioane de lei, cu 173,2% peste cel din 2018, performanta aparuta in conditiile in care, veniturile nete au urcat cu 132,6%, pana la 214,49 milioane de lei, reiese din raportul societatii de investitii financiare remis, astazi, operatoului pietei noastre de capital.

Clujul are buget mai mare cu aproape 10% decat anul trecut. Pe ce vor fi cheltuiti cei peste 350 de milioane de euro

Consilierii locali au votat bugetul municipiului Cluj-Napoca pentru anul in curs. Fata de anul trecut, bugetul este cu peste 20 de milioane de euro mai mare.

PENTRU ANUL TRECUT Crestere a profitului Biofarm cu 32%, fata de cel din 2018

Biofarm Bucuresti BIO) a raportat, pentru anul trecut, un profit net preliminar de 50,8 milioane de lei, in crestere cu 32,23% fata de cel din 2018, in conditiile in care, veniturile din vanzari au urcat cu 10%, la 202,79 milioane de lei, se arata in raportul producatorului de medicamente remis, la finele saptamanii trecute, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

AGENTIILE DE PRESA: Atacul cibernetic masiv care a afectat anul trecut peste 2.000 de site-uri din Georgia a fost intreprins de Rusia

Atacul cibernetic masiv care a afectat anul trecut peste 2. 000 de site-uri din Georgia a fost intreprins de Rusia, potrivit Georgiei, Marii Britanii si Statelor Unite, informeaza BBC.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )