Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza lui Dragnea pentru Iohannis. PSD trimite la Cotroceni doi fosti detinuti politic care au fost inchisi la Aiud. Si Nicolicea face parte din delegatie

Adevărul Adevărul,
Surpriza lui Dragnea pentru Iohannis. PSD trimite la Cotroceni doi fosti detinuti politic care au fost inchisi la Aiud. Si Nicolicea face parte din delegatie

Delegatia PSD la discutiile cu presedintele Klaus Iohannis, programate vineri, de la ora 11:00, este formata din vicepresedintele Camerei Deputatilor Eugen Nicolicea si din doi fosti detinuti politic care au fost inchisi la Penitenciarul Aiud. continuă pe Adevărul

PSD trimite la Cotroceni doi fosti detinuti politici la Penitenciarul Aiud care se declara victime ale procurorului general: Eroi incarcerati in iadul condus de Augustin Lazar

PSD a anuntat vineri dimineata ca la consultarile de la Cotroceni vor merge Eugen Nicolicea, Marin Iancu si Ioan Muntean. Ultimii doi au fost disidenti anticomunisti la inchisoarea de la Aiud si l-au acuzat pe actualul procuror general ca ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat. Liviu Dragnea a refuzat sa mearga la Cotroceni, iar joi seara anunta misterios, la Antena 3, ca oamenii de la partid care vor merge la Cotroceni vor fi o surpriza placuta pentru Iohannis.

UPDATE PSD a trimis la consultarile cu Iohannis pe tema justitiei doi fosti detinuti politici la Penitenciarul Aiud care se declara victime ale procurorului general / Iohannis: Ma bucur ca v-au trimis pe dvs.

PSD i-a a trimis la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis pe tema referendumului pe justitie pe Eugen Nicolicea, Marin Iancu si Ioan Muntean. Ultimii doi au fost disidenti anticomunisti la inchisoarea de la Aiud si l-au acuzat pe actualul procuror general ca ar fi refuzat sa ii elibereze conditionat. Liviu Dragnea a refuzat sa mearga la Cotroceni, iar joi seara anunta misterios, la Antena 3, ca oamenii de la partid care vor merge la Cotroceni vor fi o surpriza placuta pentru Iohannis. 02 Klaus Iohannis i-a primit pe cei trei delegati trimisi de PSD la consultari.

Liviu Dragnea: Pentru mine, Toader nu e un personaj important

Senatorii PSD vor vota la motiunea simpla pe justitie exact asa cum le dicteaza constiinta, a declarat miercuri presedintele PSD, Liviu Dragnea. Pentru mine, Tudorel Toader nu este un personaj important.

Dragnea anunta ca are o surpriza placuta pentru Iohannis la consultarile de la Cotroceni. La 9.00 va primi faxul

Liviu Dragnea a declarat, joi, ca o comisie PSD din care face parte si deputatul Eugen Nicolicea va lua parte la consultarile de vineri cu presedintele Klaus Iohannis. Liderul PSD a spus ca va merge la alegerile.

PSD, la consultarile de la Cotroceni: Eugen Nicolicea si doi fosti detinuti politici, trimisi de Dragnea la consultarile cu Iohannis

Zi cruciala la Palatul Cotroceni. Este a doua zi de consultari cu partidele pe tema justitiei. ALDE a anuntat deja ca nu merge la dezbateri, iar PSD trimite o delegatie, din care va lipsi Liviu.

PSD, la consultarile de la Cotroceni: Eugen Nicolicea si doi fosti detinuti politici, trimisi de Dragnea la consultarile cu Iohannis (VIDEO)

Zi cruciala la Palatul Cotroceni. Este a doua zi de consultari cu partidele pe tema justitiei. ALDE a anuntat deja ca nu merge la dezbateri, iar PSD trimite o delegatie, din care va lipsi Liviu.

Exclusiv. Ce ii transmite Liviu Dragnea lui Iohannis in scandalul Augustin Lazar

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, raspunde diseara, de la ora 21. 00, la Antena 3, intrebarilor lui Razvan Dumitrescu. Ce scor se asteapta ca va obtine PSD la alegerile europarlamentare? Ce decizie va fi.

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova

Mesajul lui Liviu Dragnea la mitingul PSD din Craiova: Asta e partidul pe care Iohannis si clica lui vrea sa-l distruga. ) Multi mi-ati spus: Liviule, nu te lasa! Mi-a mai zis cineva tot aici: Chiar.

VOSGANIAN: Atitudinea ALDE este un avertisment pentru Iohannis

Deputatul Varujan Vosganian, vicepresedinte al ALDE, a declarat, astazi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Cluj, ca decizia formatiunii sale de a nu participa la consultarile de la Cotroceni reprezinta un avertisment pentru presedintele Klaus Iohannis.

Serban Nicolae, ironic la adresa lui Klaus Iohannis: PSD a trimis la consultari doi penali

Senatorul PSD, Serban Nicolae, a scris pe pagina sa de facebook un atac ironic la adresa presedintelui Iohannis si a lui Augustin Lazar, dar si un mesaj de sustinere a detinutilor politici prezenti astazi la co.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )