Libnet.ro
UNICEF

18:15

Surpriza majora. Victor Ponta il reevalueaza pe Basescu: Nu el e cel mai lipsit de scrupule presedinte

Antena3 Antena3,
Surpriza majora. Victor Ponta il reevalueaza pe Basescu: Nu el e cel mai lipsit de scrupule presedinte

Victor Ponta pare sa creada tot mai mult ca Klaus Iohannis e mai rau decat Traian Basescu din anumite puncte de vedere. La peste o luna de cand mor bebelusii intr-o institutie de sanatate a Statului Roman dl. continuă pe Antena3

Ponta, atac dur la Iohannis: Bebelusii mor degeaba. Nu are nevoie Dl Iohannis de ei in planurile sale politice!Credeati ca Basescu a fost cel mai cinic presedinte?

Fostul premier Victor Ponta il critica pe presedintele Klaus Iohannis pentru reactia sa privind criza bebelusilor, despre care a spus ca urmareste cu ingrijorare.

Victor Ponta il regreta pe Traian Basescu

Fostul premierul Victor Ponta continua seria mesajelor pe contul sau de Facebook in ce priveste reactia societatii civile si a lumii politice dupa cazul Colectiv. intr-o noua postare, Ponta il acuza de lipsa de reactie pe presedintele Klaus Iohannis.

Ascensiunea unui premier al Romaniei. Episodul VIII: Contract pe bani europeni de la Liviu Dragnea, cu o luna inainte ca Victor Ponta sa devina prim-ministru

Victor Ponta a fost inscaunat prim-ministru al Romaniei pe 7 mai 2012 si a demisionat fara glorie pe 4 noiembrie 2015. Pretul economic platit de familia premierului este urias, daca socotim cati bani a pierdut familia Ponta nemaiincheind noi contracte cu statul, comparativ cu cat a castigat premierul din leafa sa lunara de la Guvern.

Ping-pong cu doctoratul lui Victor Ponta

Renuntarea la titlul de doctor nu este o chestiune atat de simpla pe cat isi inchipuia fostul premier Victor Ponta atunci cand anunta public, dupa un scandal celebru de plagiat, ca nu mai doresete sa-i fie recunoscuta teza de doctorat.

Victor Ponta, reactie la retrimiterea dosarului de plagiat la Minister: Sunt bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica

Victor Ponta reactioneaza la anuntul facut de Universitatea din Bucuresti, potrivit caruia institutia a retrimis ministrului Educatiei dosarul de plagiat al fostului premier si a cerut sa-i retraga titlul de doctor, in baza legii actuale. Intr-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Ponta a acuzat Universitatea ca de 4 ani se ocupa DOAR de teza mea si s-a declarat bucuros ca Facultatea de Drept a refuzat sa fie implicata in aceasta rafuiala politica. Fostul premier nu a spus niciun cuvant despre modul in care a promovat o Ordonanta de Urgenta doar pentru el, ordonanta prin care un plagiator ar putea renunta, gratis, la doctorat.

UPDATE Universitatea Bucuresti a retrimis la Ministerul Educatiei dosarul de plagiat al lui Victor Ponta si i-a cerut lui Adrian Curaj sa-i retraga titlul de doctor pe legea existenta

Universitatea din Bucuresti a retrimis la Ministerul Educatiei dosarul de plagiat al lui Victor Ponta si a cerut retragerea titlului de doctor in drept detinut de fostul premier, a declarat Marian Popescu, presedintele Comisiei de Etica a Universitatii din Bucuresti, pentru Mediafax. Intr-un comunicat remis HotNews. ro, Universitatea din Bucuresti a anuntat ca i-a cerut Ministrului Educatiei sa faca uz de prerogativele pe care i le ofera actuala Lege a Educatiei nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare, si sa dispuna anularea Ordinului de Ministru prin care domnului Victor Ponta i s-a conferit titlul de doctor. Reprezentantii universitatii au declarat pentru HotNews. ro ca este a doua oara in mandatul detinut de Adrian Curaj cand Universitatea din Bucuresti trimite dosarul la Minister.

Victor Ponta, atac la societatea civila si la protestatari, dupa tragedia de la Colectiv

Tragedia Colectiv a fost imediat speculata politic de catre presedintele Iohannis, in timp ce o parte dintre protestatarii care au iesit in strada atunci cerand demisia sa se poate sa fi fost la serviciu la acea ora in aceas zona, a afirmat fostul prim-ministru Victor Ponta, la o emisiune la Realitatea TV.

Victor Ponta, atac la societatea civila si protestatarii dupa tragedia de la Colectiv

Tragedia Colectiv a fost imediat speculata politic de catre presedintele Iohannis, in timp ce o parte dintre protestatarii care au iesit in strada atunci cerand demisia sa se poate sa fi fost la serviciu la acea ora in aceas zona, a afirmat fostul prim-ministru Victor Ponta, la o emisiune la Realitatea TV.

Adrian Curaj, ministrul Educatiei, despre retragerea titlului de doctor in cazul Victor Ponta: Daca se putea, se facea

Adrian Curaj, ministrul Educatiei, a declarat astazi ca va consulta cadrul legal si va raspunde solicitarii Universitatii din Bucuresti de a-i retrage titlul de doctor fostului premier Victor Ponta. Intrebat daca pe baza actualului cadru legislativ poate sa-i retraga titlul, Curaj a raspuns: Nu. Daca se putea, se facea, transmite Agerpres. Ministrul nu a precizat, insa, ca singurul element care ii lipseste pentru a retrage titlul este un Ordin prin care sa reglementeze procedura de analiza a plagiatelor de catre CNATDCU, dupa cum a aratat un grup de 39 de intelectuali, profesori si academicieni intr-o scrisoare deschisa.

Victor Ponta critica dur conducerea Universitatii Bucuresti

Fostul premier Victor Ponta a critica, marti, pe Facebook, conducerea Universitatii Bucuresti, dupa ce institutia a cerut Ministerului Educatiei sa dispuna anularea ordinului prin care i s-a conferit titlul de doctor.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )