Libnet.ro
UNICEF

06:00

Surpriza mare in cursa pentru scaunul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
Surpriza mare in cursa pentru scaunul lui Klaus Iohannis

Razvan Pop, directorul Directiei Judetene pentru Cultura Sibiu, este candidatul PNL pentru Primaria Sibiu, scrie tribuna. ro. Decizia a fost luata in unanimitate de membrii Consiliului. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis se intalneste luni cu presedintele BERD

Presedintele Klaus Iohannis il primeste luni, la Palatul Cotroceni, pe presedintele Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare, Suma Chakrabarti. Presedintele BERD se va afla in Romania luni si marti, pentru a purta discutii cu oficialii romani si cu partenerii de afaceri. Suma Chakrabarti se va intalni si cu premierul, Dacian Ciolos, ministrul Finantelor Publice si guvernatorul BERD pentru Romania, Anca Paliu Dragu, guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, anunta Agerpres.

Mesaj al presedintelui Klaus Iohannis: imi doresc ca, la finele mandatului, sa avem o Romanie fara coruptie

Presedintele Klaus Iohannis le-a transmis, marti, absolventilor Institutului National al Magistraturii, ca isi doreste ca la finalul mandatului cetatenii sa poata spune ca traiesc intr-o Romanie fara .

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru absolventiiINM: imi doresc ca la finele acestuia, cetatenii nostri sa poata spune ca traiesc intr-o Romanie fara coruptie

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, le-a transmis, marti, absolventilor Institutului National al Magistraturii IINM) ca isi doreste ca la finalul mandatului cetatenii sa poata spune ca traiesc intr-o Romanie fara coruptie.

Cum au dat cu flit PNL-ului Klaus Iohannis si Dacian Ciolos

Radu Tudor a spus, in editia de luni seara a emisiunii La ordinea zilei, ca Dacian Ciolos a decis sa le dea cu flit celor de la PNL. Iar decizia are girul presedintelui Klaus Iohannis. Eu cred ca povestea.

Klaus Iohannis, mesaj de Ziua Mondiala a Luptei impotriva Cancerului

4 februarie este Ziua Mondiala de Lupta impotriva Cancerului, o boala nemiloasa care curma milioane de vieti pe intreaga planeta, atrage atentia presedintele Klaus Iohannis, intr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis: Peste 80.000 de noi cazuri de cancer in fiecare an. Trebuie o finantare adecvata a sistemului sanitar

Presedintele Klaus Iohannis afirma ca trebuie sa existe o finantare adecvata a sistemului de sanatate si o mai buna organizare, in contextul in care, anual, in Romania sunt diagnosticate peste 80. 000 de.

Klaus Iohannis va merge in vizita in Germania

Presedintele Klaus Iohannis va face o vizita oficiala in Germania, in perioada 10-13 februarie, potrivit unui memorandum prezentat miercuri in Bioul Permanent al Camerei Deputatilor.

Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functie a procurorului general, Tiberiu Nitu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind eliberarea din functia de Procuror General a lui Tiberiu Nitu, care si-a anuntat aseara demisia, anunta un comunicat al Administratiei prezidentiale. Nitu si-a dat demisia, marti, dupa ce numele lui a aparut in scandalul privind coloanele oficiale. Concret, acesta ar fi beneficiat ilegal de 700 de deplasari insotit de coloana oficiala.

Klaus Iohannis a acceptat demisia procurorului general Tiberiu Nitu

Presedintele Klaus Iohannis a acceptat ieri demisia procurorului general Tiberiu Nitu. Acesta si-a depus marti demisia, argumentand ca este un gest de reponsabilitate si onoare in conditiile in care numele sau este asociat in mod artificial cu o situatie de natura sa aiba consecinte asupra imaginii institutiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )