Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURPRIZA momentului in FOTBAL! Cristiano Ronaldo se va intoarce la Real Madrid!

B1 B1,
SURPRIZA momentului in FOTBAL! Cristiano Ronaldo se va intoarce la Real Madrid!

Florentino Perez, presedintele celor de la Real Madrid, e sigur ca portughezul Cristiano Ronaldo va reveni la echipa galacticilor. Cristiano Ronaldo a ramas in inimile tuturor fanilor madrileni. Daca ar fi fost. continuă pe B1

VIDEO La Liga: Real Madrid, victorie la limita n fata lui Espanyol, scor 1-0 (Rezultatele etapei)

Formatia Real Madrid a castigat partida disputata pe teren propriu impotriva celor de la Espanyol Barcelona, scor 1-0. Meciul a contat pentru etapa a cincea din campionatul Spaniei.

Surpriza totala! Cu cine au votat Messi si Cristiano Ronaldo la trofeul FIFA Best

Luka Modric a castigat trofeul FIFA Best, devansandu-l pe Cristiano Ronaldo in marea finala ce a avut loc luni seara. Leo Messi este considerat marele pierzator, in conditiile in care nu a prins nici macar.

VIDEO Cristiano Ronaldo, la al treilea gol n tricoul lui Juventus

Cristiano Ronaldo continua revenirea de forma la Juventus, dupa ce a reusit sa marcheze in a doua partida consecutiva de Serie A. Portughezul a inscris primul gol al campionilor Italiei in minutul 81 al partidei disputate in deplasare cu Frosinone si a ajuns la trei goluri in tricoul alb-negru.

Real Madrid, venituri de 750 milioane euro n sezonul 2017-2018

Clubul spaniol de fotbal Real Madrid a incheiat sezonul 2017-2018 cu o cifra de afaceri de 750,9 milioane euro, in crestere puternica fata de anul precedent, si a prezentat un buget provizoriu de 752 milioane euro pentru 2018-2019, duminica, in cadrul adunarii generale a suporterilor-actionari socios).

Pariati pe Real Madrid - Espanyol

Cel mai interesant meci de sambata in La Liga se joaca intre Real Madrid si Espanyol. Un meci cu o favorita certa, Real Madrid, dar intotdeauna Espanyol si-a vandut scump pielea pe Bernabeu.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )