Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza neplacuta pentru Chevron. Compania ar putea fi scoasa din Romania

Antena3 Antena3,
Surpriza neplacuta pentru Chevron. Compania ar putea fi scoasa din Romania

Chevron ar putea avea o surpriza neplacuta din partea parlamentarilor care pregatesc un proiect de lege ce ar putea scoate compania din Romania. Plenul Senatului dezbate astazi propunerea prin care ar urma sa. continuă pe Antena3

Acordurile de mediu pentru Chevron interzic exploatarea experimentala prin fracturare hidraulica

Proiectele Chevron pentru care au fost emise acordurile de mediu in judetul Vaslui propun numai lucrari de explorare in vederea evaluarii potentialului de hidrocarburi din zona, sustin reprezentantii Ministerului Mediului.

Ponta: O alta companie vrea sa inceapa explorari de anul viitor. Chevron nu se retrage din Romania

Chevron nu se retrage din Romania, iar Guvernul e decis sa continue toate explorarile de gaze neconventionale, a anuntat premierul Victor Ponta, luni seara, aflat in vizita la Washington. in plus, premierul spune.

Live TEXT Steaua - Basel 21.45: Miza uriasa pentru stelisti. Totul despre meciul din LC!.

Steaua ii intalneste in aceasta seara, pe Arena Nationala, de la 21. 45, pe elvetienii de la FC Basel in cea de a treia etapa din grupele Ligii Campionilor. Miza este una foarte mare pentru elevii lui Reghecampf, dupa cele doua infrangeri cu Chelsea si Schalke ei luptand pentru a-si pastra sansele la o eventuala calificare in primavara europeana. Steaua - Basel azi, ora 21. 45 - difuzare TV: TVR1, Digi Sport1, Dolce Sport1, livetext pe romanialibera. ro) Echipe probabile Steaua: Tatarusanu - .

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )