Libnet.ro
UNICEF

10:31

Surpriza in noapte pentru milioane de pensionari. Maririle la care Ministerul Muncii lucreaza deja

Playtech Playtech,
Surpriza in noapte pentru milioane de pensionari. Maririle la care Ministerul Muncii lucreaza deja

O veste importanta a venit de la Ministerul Muncii. Se lucreaza la o veste importanta pentru pensionari si vizeaza anumite mariri. Violeta Alexandru,ministrul Muncii, a vorbit recent despre. continuă pe Playtech

LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti. Anuntul oficial pentru toti romanii

LIDL Romania vine cu un anunt incredibil pentru toti clientii sai. Iata care este marea surpriza pentru toti clientii din Romania si Europa. LIDL Romania, surpriza colosala pentru clienti LIDL vine cu o surpriza cu adevarat senzationala pentru clientii sai din toata tara, una de care toata lumea s-ar putea bucura. Dupa cum bine stiti, .

Alina Ceusan a ales nasa pentru bebelusul ei. Vedeta care ii va boteza copilul

Alina Ceusan a ales parintii spitiruali pentru fiul sau. Ce cuplu ii va insoti pe proaspetii parinti o viata de acum incolo? O vedeta cunoscuta ii va boteza baietelul. Cuplurile se cunosc de o viata si se inteleg perfect! Ce vedete vor fi nasii baietelului Alinei Ceusan? Alina Ceusan e una din proaspetele mamici din .

Vedeta Kanal D care si-a sacrificat relatia de 6 ani pentru emisiunea TV pe care o prezinta: Nu regret

Cristina Mihaela Dorobantu a devenit vedeta Kanal D din primul sezon Bravo, ai stil!, in cadrul careia a fost concurenta. A urcat usor pe scara ascensiunii, avand initial o rubrica de moda in emisiunea Teo Show, apoi a prezentat alaturi de Victor Slav imi place dansul, ajungand ca astazi sa conduca singura cel mai urmarit .

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )