Libnet.ro
UNICEF

11:00

Surpriza in Parlamentul Romaniei. Un lider PSD si-a dat demisia din Camera Deputatilor

Antena3 Antena3,
Surpriza in Parlamentul Romaniei. Un lider PSD si-a dat demisia din Camera Deputatilor

Deputatul nemtean Ioan Munteanu, liderul grupului PSD din Camera Deputatilor, a anuntat marti, prin intermediul unui comunicat transmis AGERPRES, ca si-a depus demisia din functia de parlamentar, cauza invocata. continuă pe Antena3

Deputatul Ioan Munteanu si-a dat demisia din functie pe motive de sanatate. Munteanu era vicelider al grupului PSD din Camera Deputatilor

Ioan Munteanu PSD) a renuntat la functia de deputat dupa 13 ani fara intrerupere in care a reprezentat judetul Neamt in Parlamentul Romaniei.

Deputatul Ioan Munteanu si-a dat demisia din functie pe motive de sanatate. Munteanu era liderul grupului PSD din Camera Deputatilor

Ioan Munteanu PSD) a renuntat la functia de deputat dupa 13 ani fara intrerupere in care a reprezentat judetul Neamt in Parlamentul Romaniei.

Mihai Tudose, la o saptamana dupa ce si-a dat demisia: NU AM iNTELES de ce mi s-a retras SPRIJINUL

Mihai Tudose pare sa nu inteleaga, nici macar la o saptamana dupa ce si-a anuntat demisia din fruntea Guvernului, de ce PSD a decis sa ii retraga sprijinul politic. Luni seara, dupa o n.

ALERTA! O cunoscuta PREZENTATOARE TV si-a dat demisia: INCREDIBIL despre cine este vorba si ce planuri are

In vara a divortat de sot, acum divorteaza si de televiziunea care a consacrat-o. Cea mai frumoasa prezentatoare de la Antena 1 si-a depus demisia. Prezentatoarea Observatorului de weekend, Anca Lungu, e ho.

Dosarul unui nou lider PSD, in atentia omului lui Kovesi din iCCJ

DNA loveste din nou in PSD. Dupa retinerea omului lui Dragnea, Arsene, presedintele Consiliului Judetean Neamt, acum DNA cere deschiderea unui dosar vechi al vicepremierului Paul Stanescu, de asemenea om.

Lider PSD Tulcea, dupa intalnirea cu Liviu Dragnea: Discutiile privind componenta Guvernului se amana, nu s-a ajuns la o intelegere privind unele portofolii

Discutiile privind formarea Guvernului condus de Viorica Dancila vor fi amanate pentru ca social-democratii nu au ajuns la o intelegere privind unele portofolii, a declarat, luni, presedintele PSD Tulcea, Horia Teodorescu, potrivit News. ro. Teodorescu a facut aceste declaratii dupa o intalnire cu liderul PSD Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Parlament.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )