Libnet.ro
UNICEF

11:15

Surpriza la pompa in a doua zi de Paste: cea mai ieftina benzina si motorina din Romania

Playtech Playtech,
Surpriza la pompa in a doua zi de Paste: cea mai ieftina benzina si motorina din Romania

Daca voiai sa platesti mai putin de 4,5 lei pe litrul de benzina, ei bine, se poate. Au fost anuntate preturile valabile pe 20 aprilie si surpriza cea mai mare e, de fapt, la motorina. Pe. continuă pe Playtech

Cea mai mare tristete a lui Traian Basescu. Fostul presedinte si-a transmis public durerea

Anul acesta, crestinii au sarbatorit un altfel de Paste. Un Paste cu bisericile goale, fara toti membrii familiei, in izolare, cu lumina Sfanta si painea binecuvantata primite la usa. Dar, dorul de cei dragi a ramas un numitor comun. Exceptie nu a facut nici fostul sef de stat, Traian Basescu, care nu si-a vazut nepotii .

CTP, atac dur la Patriarh: Cea mai mare tristete a domnului Daniel nu e ca 400 de romani au murit cu zile, ci ca nu au clienti

Gazetarul Cristian Tudor Popescu l-a criticat vineri seara pe Patriarhul Daniel dupa ce acesta ar fi declarat ca cea mai mare tristete a preotilor romani e ca nu au credinciosi la slujba. Nu aceasta e cea mai mare tristete a domnului Daniel, ci ca nu au clienti, a rabufnit CTP, referindu-se la cei 400 de romani care au murit cu zile din pricina acestui virus.

Alexandru Rafila a dat cea mai buna veste. Masurile trebuie amortizate cu cele din alte state!

Alexandru Rafila, presedintele Societatii Romane de Microbiologie, vorbeste despre relaxarea masurilor luate impotriva raspandirii pandemiei de coronavirus. Profesorul a vorbit la Digi 24 chiar despre reluarea activitatilor si in ce conditii se va petrece acest lucru, atat de asteptat de toata populatia Romaniei. Alexandru Rafila a vorbit despre relaxarea masurilor luate impotriva extinderii pandemiei de .

Editie speciala 360 de grade: invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, in vremea pandemiei de COVID-19 (VIDEO)

Alina Badic a vorbit, in editia speciala de sambata seara a emisiunii 360 de grade, despre cum ar trebui privita invierea Domnului, cea mai mare sarbatoare a crestinatatii, ziua in care.

FOTO Cine e cofondatorul Rise Project care a castigat un premiu de 1,5 milioane de dolari, cea mai mare suma primita de un jurnalist roman

Paul Radu 43 de ani), co-fondator Rise Project, a castigat un premiu de 1,5 milioane de dolari in domeniul antreprenoriatului social, cea mai mare suma primita de un jurnalist roman.

De ce este invierea lui Hristos cea mai mare sarbatoare a crestinatatii. Este dovada adevarului Sau

Invierea lui Iisus Hristos este considerata de teologi ca fiind cea mai mare sarbatoare a lumii crestine. Este punctul central al credintei, iar fara acest moment totul ar fi zadarnic.

IN MARTIE: Ungaria, Polonia, Cehia si Romania, tarile UE cu cea mai ridicata rata anuala a inflatiei

Rata anuala a inflatiei in zona euro a fost de 0,7% in martie, in scadere comparativ cu 1,2% luna precedenta, si de 1,2% in Uniunea Europeana, de asemenea in declin fata de 1,6% luna anterioara, tarile membre UE cu cea mai ridicata inflatie fiind Ungaria, Polonia, Cehia si Romania, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat).

IN FEBRUARIE: Romania, Slovenia si Slovacia au raportat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din UE

Romania, Slovenia si Slovacia au inregistrat cea mai mare crestere a lucrarilor de constructii din cele 27 de state membre ale Uniunii Europene, in februarie, comparativ cu perioada similara din 2019, arata datele publicate, vineri, de Oficiul European de Statistica Eurostat).

Mesaje de Paste. Cele mai haioase mesaje si urari de Paste pe care le puteti trimite celor dragi

Mesaje de Paste. Este ziua in care trebuie sa ne gandim la cei dragi si la cei pe care ii iubim. Iata o serie de mesaje haioase pe care le puteti trimite.

Mesaje de Paste. Cele mai inspirate mesaje si urari de Paste pentru persoanele iubite

Mesaje de Paste. Iisus a fost un crin printre spini, iar tu, prin dragostea lui si mila lui, ai devenit la randul tau, un crin printre crini. Hristos a inviat!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )