Libnet.ro
UNICEF

14:45

Surpriza in prima semifinala de la Australian Open. Barty, oprita! Finala va fi completata de Halep sau Muguruza

Adevărul Adevărul,
Surpriza in prima semifinala de la Australian Open. Barty, oprita! Finala va fi completata de Halep sau Muguruza

Sofia Kenin este prima finalista de la Australian Open 2020. Americanca a castigat o semifinala dura contra liderului mondial Ashleigh Barty, salvand mingi de set in ambele manse, pentru a se impune cu scorul de 7-66), 7-5, dupa o ora si 45 de minute. continuă pe Adevărul

Imposibil de oprit! Derby-ul dintre Barty si Kvitova a completat prima semifinala de la Australian Open

Ashleigh Barty s-a calificat in premiera in semifinalele turneului de Mare Slem de acasa, castigand cel mai tare sfert de finala de pe tabloul feminin de la Australian Open 2020: 7-66), 6-2 in fata finalistei editiei precedente, Petra Kvitova.

Simona Halep rateaza calificarea in finala de la Australian Open: Romanca, invinsa in doua seturi de Garbine Muguruza

Simona Halep a pierdut semifinala de la Australian Open, in fata impotriva Garbinei Muguruza. Sportiva din Spania s-a impus, in semifinala,in doua seturi, cu scorul de 7-6, 7-5. Confruntarea de.

Muguruza o executa pe Simona Halep, in semifinale la Australian Open, dupa un meci dur!

Garbine Muguruza a invins-o la fotofinis pe Simona Halep, 7-68), 7-5, calificandu-se in finala Australian Open 2020, acolo unde o va infrunta pe Sofia Kenin. Simona nu a reusit sa castige set nici cand a revenit impresionant actul 1, de la 5-4 plus serviciu pentru spaniola), nici cand si-a construit un avantaj minim actul 2, unde a condus 4-2, 5-3 si a servit la 5-4).

Tensiune maxima pentru Simona Halep in semifinala pierduta la Australian Open: Si-a distrus racheta intr-o izbucnire nervoasa(FOTO, VIDEO)

Sfarsit de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Romanca a fost invinsa de iberica Garbine Muguruza la capatul unui meci electrizant, care a durat mai bine de doua ore. Halep a pierdut cu scorul de 7-6,7-5.

Australian Open: Este cunoscuta prima semifinala feminina

Ashleigh Barty 1 WTA) a facut pasul spre calificarea in semifinalele de la Australian Open, dupa o victorie in doua seturi, scor 7-66), 6-2, in meciul cu Petra Kvitova cap de serie numarul 7).

Brad Gilbert, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, ambele aflate in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

Darren Cahill, sedus de jocul primei semifinaliste de la Australian Open. Sfertul debutantelor, decis cu 2-0

Americanca Sofia Kenin este prima semifinalista a turneului de la Australian Open, dupa o victorie 6-4, 6-4 cu in fata lui Ons Jabeur Tunisia). Cele doua sportive, aflate fiecare in premiera intr-un sfert de finala la un Grand Slam, au oferit un meci agreabil, chiar daca, inevitabil, partida lor a fost perceputa drept un act de deschidere pentru derby-ul dintre liderul mondial Ashleigh Barty si dubla campioana de la Wimbledon, Petra Kvitova.

Australian Open: Alexander Zverev, la prima semifinala de Grand Slam din cariera

Alexander Zverev 7 ATP) si-a respectat statutul de favorit in fata lui Stan Wawrinka 15 ATP) si a obtinut calificarea in semifinale la Australian Open, cea mai buna performanta a carierei intr-un turneu de Grand Slam. Germanul s-a impus cu 1-6, 6-3, 6-4, 6-2, dupa doua ore si 19 minute de joc.

Australian Open, turneul descatusarii pentru liderul noii generatii din ATP: va juca prima sa semifinala de Mare Slem

Alexander Zverev sparge gheata in turneele de Mare Slem cu o prima semifinala, la Australian Open. Tanarul jucator german, in varsta de 22 de ani, a reusit in sfarsit, la trei ani distanta de la explozia in circuit concretizata cu doua trofee in seria Masters 1000, sa isi demonstreze adevarata valoare si intr-unul dintre cele patru Grand Slam-uri, acolo unde, pana acum, avusese probleme sa se afirme.

Muguruza frange visul Simonei Halep la Australian Open 2020: a excelat cand a contat mai mult si va juca finala cu Kenin!

Garbine Muguruza completeaza finala Australian Open 2020, cu Sofia Kenin Statele Unite, 21 ani, 15 WTA). Ea a obtinut a patra victorie a carierei in fata Simonei Halep, impunandu-se in semifinala, dupa doua ore si cinci minute de lupta, scor 7-68), 7-5.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2016 seconds )