Libnet.ro
UNICEF

14:00

Surpriza totala din partea Chinei. Decizia care ar putea schimba soarta lumii

Playtech Playtech,
Surpriza totala din partea Chinei. Decizia care ar putea schimba soarta lumii

Intr-un mesaj adresat statelor lumii presedintele Xi Jinping a anuntat masurile pe care le va lua China legat de schimbarile climatice. Astfel, China isi propune neutralitatea carbonului pana in 2060. Surpriza totala din partea presedintelui Xi Jinping Schimbarile climatice sunt o problema, la nivel mondial. China, unul din cele mai mari state, isi propune schimbari . continuă pe Playtech

Gabriela Firea: Un banal aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Probabil ca se incearca sa ajungem in colaps (VIDEO)

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, sustine ca un simplu aviz din partea DSP blocheaza atragerea a 25 de milioane de euro fonduri europene pentru spitale. Am cheltuit pana acum 15 milioane de.

Nicolae Catalin Stanica se lupta din partea PMP pentru un loc in Consiliul Local Braila: Scoala este prezenta sub o forma sau alta, in viata fiecaruia dintre noi

Unul dintre candidatii propusi de PMP pentru Consiliul Local al municipiului Braila este Nicolae Catalin Stanica, profesor de matematica si fost inspector scolar general. in contextul alegerilor locale care se.

ştiri de la Playtech

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )