Libnet.ro
UNICEF

23:15

Surpriza uriasa! Cine este fosta iubita celebra a lui Andi Moisescu. Acum este milionara

Antena3 Antena3,
Surpriza uriasa! Cine este fosta iubita celebra a lui Andi Moisescu. Acum este milionara

Inainte sa fie cu Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o alta relatie indelungata cu o alta tanara celebra. Este vorba despre Mirela Bucovinean, alaturi de care a stat cinci ani de zile, pana in 2003. Chiar si dupa ce au pus punct relatiei, cei doi au pastrat legatura multa vreme. continuă pe Antena3

Surpriza uriasa! Cine este fosta iubita celebra a lui Andi Moisescu. Acum este milionara

Inainte sa fie cu Olivia Steer, Andi Moisescu a avut o alta relatie indelungata cu o alta tanara celebra. Este vorba despre Mirela Bucovinean, alaturi de care a stat cinci ani de zile, pana in 2003. Chiar si dupa ce au pus punct relatiei, cei doi au pastrat legatura multa vreme.

FCSB a oficializat un nou transfer! Cine este atacantul pe care Gigi Becali l-a vrut cel mai mult

FC FCSB a facut o noua mutare surprinzatoare pe piata transferurilor. A fost oficializata a treia achizitie a verii, dupa Marius Briceag si Sergiu Bus. Si de aceasta data este vorba despre un jucator care ramane liber de contract, Alexandru Buziuc. Atacantul in varsta de 26 de ani vine de la Academica Clinceni, echipa aflata .

Secretul casniciei Nicoletei Voica. Cine este barbatul care a convins-o sa se marite la 62 de ani

Artista Nicoleta Voica s-a maritat de curand, pentru a patra oara, cu un barbat mai tanar cu 16 ani decat ea, care i-a demonstrat ca iubirea exista, iar varsta este doar un numar. Cantareata in varsta de 62 de ani a dezvaluit care este secretul ei pentru a avea o relatie fericita si de durata.

Cine este cel mai valoros club din fotbalul mondial. 6 echipe din Anglia sunt in top 10

Brand Finance a calculat inaintea crizei generate de coronavirus, o valoare a sectorului de 20,219 miliarde de euro. intre timp, din cauza pandemiei, marcile celor mai valoroase cluburi de fotbal din lume s-au micsorat cu 751 de milioane de euro in ultimele luni. Sase echipe din Maria Britanie sunt in top 10. Care este cel .

De la Insula Iubirii, la Burlacul. Cine este noua vedeta a emisiunii prezentate de Razvan Fodor

Andi Constantin a obtinut rolul principal in emisiunea Burlacul, de la Antena 1. Andi a fost ales drept Burlacul, dupa ce a mai participat la cateva emisiuni. A fost ispita la Insula Iubirii, dar si concurent foarte puternic la emisiunea Survivor Romania. Andi Constantin este urmatorul Burlac. A mai participat la Insula Iubirii si Survivor .

Cine este, de fapt, iubitul Nicoletei de la Insula Iubirii. Cum a ramas insarcinata

Nicoleta Dragne, cea mai ravnita ispita de la Insula Iubirii, a cunoscut dragostea la ceva timp dupa ce a iesit din show-ul de la Antena 1. Pentru ca totul sa se concretizeze, a fost nevoita sa fuga din Bucuresti, iar la doua saptamani dupa ce ea si partenerul au schimbat cateva vorbe a aflat si .

Cine este moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei. Imagini irezistibile cu noua concurenta de la Kanal D

Printre concurentii sezonului 3 a emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D, prezentat de catre Cristina Mihaela Dorobantu, in Turcia, se numara si Mariana, o tanara de 26 de ani, care vine de peste Prut. Imagini irezistibile cu moldoveanca Mariana de la Puterea Dragostei Tanara se lauda pe Instagram cu trupul ei tras ca prin .

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )