Libnet.ro
UNICEF

20:45

Surpriza uriasa pe piata telefoanelor mobile. Lovitura grea pentru Apple

Antena3 Antena3,
Surpriza uriasa pe piata telefoanelor mobile. Lovitura grea pentru Apple

Grupul chinez Huawei Technologies a detronat Apple, devenind al doilea producatorm mondial de telefoane mobile inteligente in trimestrul doi din 2018, arata datele prezentate de firma de cercetare de piata. continuă pe Antena3

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Parchetul General a cerut EXCLUDEREA lor din magistratura

O noua lovitura pentru Lucian Onea si Mircea Negulescu, din cadrul DNA Ploiesti. Cei doi risca excluderea din magistratura, dupa o solicitare in acest sens facuta de Parchetul General PG), anunta.

LOVITURA grea pentru procurorii Lucian Onea si Mircea Negulescu: Au fost suspendati din magistratura

UPDATE:Fostul sef al DNA Ploiesti Lucian Onea si fostul procuror Mircea Negulescu au fost suspendati din magistratura dupa cererea formulata de Parchetul General. O noua lovitura pentru Lucian Onea si.

Parlamentul a adoptat definitiv interzicerea telefoanelor mobile in scoli si colegii

Parlamentul francez a adoptat definitiv luni, printr-un ultim vot in Adunarea Nationala, interzicerea telefoanelor mobile in scoli si colegii, eventual in anumite licee, in baza unui proiect de lege al LREM,.

LOVITURA TERIBILA pentru romani: De la 1 august, se SCUMPESC iar GAZELE! Cu cat va creste pretul

Vesti proaste pentru romani. De la 1 august, pretul gazelor naturale pentru clientii casnici va creste cu aproape 6%. Avand in vedere solicitarile furnizorilor de gaze naturale si in urma analizei.

CSM, lovitura DURA pentru procurorii de elita ai DNA - Onea si Negulescu. Anuntul de ULTIM MOMENT

Sectia pentru procurori a CSM a decis, luni, suspendarea din functie a procurorilor Lucian Onea si Mircea Negulescu de la DNA Ploiesti, dupa ce Parchetul General a decis cercetarea acestora sub control judiciar.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )