Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surpriza zilei in Parlament: Cine este Ramona Dinu, senatorul USR care citeste motiunea de cenzura a opozitiei

Hotnews Hotnews,
 Surpriza zilei in Parlament: Cine este Ramona Dinu, senatorul USR care citeste motiunea de cenzura a opozitiei

Ramona Dinu, senatoarea USR care citeste motiunea de cenzura a opozitiei pentru demiterea Guvernului Tudose, este profesor universitar la Universitatea Ovidius din Constanta. Aceasta este de profesie economist, absolvind Facultatea de Matematica si Stiinte Economice de la Universitatea Ovidius din Constanta. continuă pe Hotnews

ASTA iNSEAMNA SA FII PUTRED DE BOGAT! Sustinatorul-SURPRIZA al NEVINOVATULUI Dragnea, in fata la DNA. Despre cine este vorba (FOTO)

Surpriza la DNA, luni, cand seful PSD a dat cu subsemnatul in fata procurorilor anticoruptie. Simpatizantii lui Dragnea au facut scut in fata institutiei, pentru ca Daddy sa.

Cu siguranta multa lume o stie pe Adela Parvu, dar putini stiu cine este SOTUL ei! Cum arata CASA in care LOCUIESC impreuna cu GEMENII lor (FOTO)

Adela Parvu este unul dintre cei trei arhitecti care fac parte din echipa emisiunii Visuri la cheie. Se descrie simplu, pe blogul personal: Iubesc oamenii, lumina si.

Cine este Tencent, gigantul chinez evaluat la peste 500 miliarde dolari: Are actiuni la Tesla si Snapchat si a creat o platforma sociala cu un miliard de utilizatori

Holdingul Tencent a devenit prima companie chineza ce valorwaza peste 500 miliarde dolari si a depasit Facebook la capitalizare. Cu toate acestea, Tencent este foarte putin cunoscuta in afara Chinei, fiindca abia de curand a inceput extinderea. Holdingul infiintat in urma cu 19 ani a cumparat 12% din Snapchat si 5% din Tesla Motors, iar in istoria sa a investit in sute de companii. In plus, Tencent detine WeChat, o platforma cu un miliard de utilizatori unde se pot face si cumparaturi online si pot fi vizionate si clipuri video. Despre Tencent si numeroasele domenii in care a investit puteti citi pe larg in articol.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )