Libnet.ro
UNICEF

21:30

Surprize in PSD. Surse: Cine este contracandidatul lui Ciolacu la sefia partidului

Antena3 Antena3,
Surprize in PSD. Surse: Cine este contracandidatul lui Ciolacu la sefia partidului

Apar surprize in PSD, acolo unde cartile pareau sa fie facute deja pentru congresul in care se va stabili conducerea partidului. Presedintele interimar Marcel Ciolacu nu a avut pana acum contracandidat, dar surse din partid spun ca se pregateste sa intre in cursa Eugen Teodorovici. continuă pe Antena3

Cine este sotul Danei Rogoz, barbatul cu 19 ani mai in varsta decat vedeta

Anul acesta se implinesc 8 ani de casatorie si cam 16 ani de iubire pentru Dana Rogoz si sotul ei. Dar cine este Radu Dragomir, barbatul cu 19 ani mai in varsta caruia actrita i-a daruit 2 copii? .

Surse: Cine va conduce Curtea de Conturi si ASF

Lupta pentru sefia uneia dintre cele mai banoase institutii din Romania naste un paradox: PSD si PNL vor sustine acelasi candidat pentru sefia Autoritatii de Supraveghere Financiara.

UPDATE: Alerta cu bomba de la statia Eroilor a fost falsa! Cine este cel care a sunat la 112 pentru a da alarma?

Alerta cu bomba de la statia Eroilor a fost una falsa. in urma verificarilor, politistii au stabilit ca apelul este fals si ca barbatul care a dat alarma are 55 de ani si este din Olt.

Furtuna politica majora in tabara anti-PSD. Nicusor Dan: Este un atac intre partide, dar fiecare sustine candidatura mea

Candidatul aliantei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan a comentat, in exclusivitate la Antena 3, atacul venit din partea partidului USR-PLUS, al carui fondator este, precum si incidentele din timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o joi dimineata.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2183 seconds )