Libnet.ro
UNICEF

19:15

Surprizele neplacute din noul Cod fiscal. Ce taxe vor plati romanii

Antena3 Antena3,
Surprizele neplacute din noul Cod fiscal. Ce taxe vor plati romanii

Noul Cod Fiscal le aduce surprize neplacute romanilor, in special celor fara venituri declarate. Pentru acestia, plata asigurarilor sociale devine obligatorie de anul viitor. Asta ar insemna ca o. continuă pe Antena3

Klaus Iohannis a promulgat noul Cod Fiscal. Care au fost motivele deciziei sale

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, luni, o conferinta de presa, in care a explicat motivele pentru care a promulgat astazi nou Cod Fiscal. Codul Fiscal a fost retrimis in Parlament si multa lume s-a.

Speram ca noul Cod Fiscal va aduce o crestere a investitiilor si a consumului in zona privata

Piata materialelor de izolatie a scazut in primele sase luni ale anului fata de aceeasi perioada din 2014, iar estimarile sunt pesimiste pentru acest an, intrucat exista putine lucrari in derulare care sa solicite o izolare corecta, considera Sorin Pana, directorul comercial al URSA Romania.

Romanii fara venituri vor fi obligati sa achite contributii la stat. De unde, nimeni nu stie

Noul Cod Fiscal le aduce surprize neplacute romanilor, in special celor fara venituri declarate. Pentru acestia, plata asigurarilor sociale devine obligatorie de anul viitor. Pana acum, aceste persoane erau.

Business Report: Rusii vor din nou piata din Romania. Gazprom momeste firmele din Romania cu gaze la pret de discount; Modificari la Codul Muncii - adoptate tacit de Senat. Schimbarile preconizate; Angajatorii romani, la fel de optimisti ca inainte de cr

Noul Cod fiscal: Vanzatorii de case scapa de grila notarilor, dar ajung in vizorul fiscului In noul Cod fiscal, cu intrare in vigoare din 2016. Scolile, adapost pentru imigranti si refugiati Elevii si studentii nostri ar putea avea colegi de camera imigranti si refugiati din Siria, incepand din luna noiembrie, dupa intentiile Ministerului Educatiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2165 seconds )