Libnet.ro
UNICEF

01:05

O sursa de la Huawei dezvaluie cum pot fi instalate aplicatiile Google pe Mate 30, cel mai sofisticat telefon al companiei (VIDEO)

B1 B1,
O sursa de la Huawei dezvaluie cum pot fi instalate aplicatiile Google pe Mate 30, cel mai sofisticat telefon al companiei (VIDEO)

O sursa de la Huawei a dezvaluit ca aplicatiile Google sunt usor de instalat pe Mate 30. in acest sens pe internet au aparut deja tutoriale in care utilizatorilor li se arata site-ul chinez pe care trebuie sa. continuă pe B1

VIDEO O sursa de la Huawei spune ca aplicatiile Google sunt usor de instalat pe Mate 30. Pe internet au aparut tutoriale in care utilizatorilor li se arata site-ul chinez pe care trebuie sa intre

Huawei Mate 30 este cel mai sofisticat telefon lansat de companie, dar si primul care nu are preinstalate aplicatiile Google, ceea ce ii creeaza un urias handicap. Surse de la Huawei, citate de Forbes, spun ca este insa usor ca userii sa instaleze aplicatiile, iar pe internet au aparut tutoriale in care oamenilor li se arata ce pasi trebuie sa parcurga pe un site chinez. Trebuie spus insa ca nu foarte multi vor avea rabdarea sa instaleze aplicatii care se gasesc preinstalate pe toate celelalte telefoane cu Android.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2291 seconds )