Libnet.ro
UNICEF

00:07

Surse: ANI verifica averea lui Sorin Oprescu

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Surse: ANI verifica averea lui Sorin Oprescu

Inspectorii de integritate s-au sesizat dupa arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu si au inceput sa verifice averea acestuia si averea celorlalti trei directori din cadrul Primariei Capitalei retinuti in acest dosar, spun surse citate de Digi24 . continuă pe Wall-Street Ro

Surse: A.N.I. va verifica averea lui Sorin Oprescu

Agentia Nationala de Integritate ANI) s-a sesizat in cazul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, au declarat surse din cadru Agentiei pentru B1 TV. Astfel, ANI a declansat procedura de verificare a.

Surse: Averea lui Sorin Oprescu, verificata de ANI

Dupa arestarea preventiva a lui Sorin Oprescu, inspectorii de integritate s-au sesizat si au inceput sa verfice averea primarului Capitalei, dar si a celorlalti trei directori din cadrul Primariei Capitalei retinuti in acest dosar, potrivit unor surse, citate de Digi 24.

Surse: ANI i-a puricat averea lui Sorin Oprescu

Agentia Nationala de Integritate ANI) a declansat procedura de verificare a averii primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, au declarat pentru surse din agentie, citate de Agerpres. De asemenea,.

Sorin Oprescu, arestat. ANI verifica averea primarului Capitalei

Averea lui Sorin Oprescu este verificata de Agentia Nationala de Integritate ANI), asta dupa ce inspectorii s-au autosesizat. De asemenea, va fi verificata si averea celorlalti trei functionari retinut in dosarul in care primarul Cpaitalei a fost aretsat preventiv.

Sorin Oprescu, retinut. Averea cunoscuta a edilului: o vila, un apartament si obiecte de lux in valoare de 91.000 de euro

Sorin Oprescu, retinut. Primarul Capitalei detine, potrivit declaratiei sale de avere, doua terenuri intravilane, in Ciolpani si in Predeal, o vila si un apartament. De asemenea, acesta are si obiecte de arta, de cult si bijuterii in valoare de 91. 000 de euro, in timp ce in conturi are aproximativ 156. 000 de lei si 33. 000 de euro.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Edilul este acuzat ca primea 10% din valoarea unor contracte incheiate de firme cu Primaria Capitalei/ Oprescu ar fi fost filmat luand o mita de 25.000 de euro, din care o parte ar fi ajuns la o fosta jurnalista - surse/ Un

DNA l-a retinut sambata noapte pe Sorin Oprescu, acuzat ca ar fi aderat la un grup infractional din Primaria Capitalei ce primea bani din contractele acordate de institutie. Procurorii spun ca edilul lua 10% din sumele din contracte si ca sambata a incasat 25. 000 de euro, parte a unei astfel de mite. La primar acasa, la mai multe persoane si firme si in trei institutii publice se fac perchezitii, iar la sediul Directiei sunt adusi angajati PMB pentru audieri. Un denuntator sustine ca, in ultimii trei ani, i-a dat primarului Oprescu mita in repetate randuri, insumand un milion de euro, potrivit Digi24. In paralel, avocatul lui Sorin Oprescu afirma ca Totul se bazeaza doar pe aprecieri si supozitii pe care DNA le-a luat ca mijloc de proba. Sefii Centrului Cultural Palatele Brancovenesti, directorul Directiei economice din Primaria Capitalei, Mircea Constantinescu, precum si fostul sofer al lui Sorin Oprescu au fost retinuti duminica de DNA.

Sabin Orcan: Am aflat ca, in ultimii doi ani, SRI i-a trimis domnului Sorin Oprescu informari in privinta contractelor cu semnul intrebarii din Primaria Capitalei (VIDEO)

Sabin Orcan a vorbit, in editia de duminca a emisiunii Ultimul Cuvant, despre primarul general Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mita. Potrivit unor surse, Orcan a dezvaluit faptul ca Oprescu a primit in.

Sorin Oprescu, retinut de DNA. Traseul politic controversat al primului primar general independent al Capitalei, care a visat sa fie presedintele Romaniei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Astazi, va prezentam traseul politic al primarului si averea agonisita.

Sorin Oprescu, arestat. Traseul politic controversat al primului primar general independent al Capitalei

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Astazi, va prezentam traseul politic al primarului si averea agonisita.

EXCLUSIV Sorin Oprescu, retinut: cum functiona piramida spagilor in Primaria Capitalei. Surse: Erau functionari care cereau spaga in numele directorilor

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a fost prins in flagrant delict, sambata spre duminica noapte, in timp ce ar fi luat mita 25. 000 de euro, aceeasi suma pe care a luat-o si unul dintre cei 11 consilieri personali ai edilului, Solomon Wigler, ridicat de DNA in urma cu cateva luni. Surse din Primaria Capitalei au declarat, pentru Adevarul, ce se intampla, de fapt, in spatele usilor inchise ale lui Oprescu si ale locotenentilor sai.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )