Libnet.ro
UNICEF

22:30

SURSE Cine este seful Partidului Popular care se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
SURSE Cine este seful Partidului Popular care se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu

Un nou partid de dreapta se va forma in jurul presedintelui Traian Basescu prin preluarea unei formatiuni care exista deja sub denumirea Partidul Popular. Mai multe surse politice au declarat pentru HotNews. ro ca una din variante este utilizarea Partidului Popular condus de fermierul Costel Caras. Fermierul este cel care, in timpul scandalului laptelui infestat cu aflatoxina izbucnit in luna martie, a varsat pe camp in semn de protest cateva mii de litri de lapte. Caras n-a putut fi contactat pentru comentarii. Informatia privind iminenta aparitiei unei noi formatiuni in jurul lui Traian Basescu a fost publicata sambata de siteul pesurse. ro. continuă pe Hotnews

Adrian Nastase: Iuda despre care vorbeam pe blog nu este Ponta si nu spun acum cine este.

Adrian Nastase a declarat, luni, ca acel Iuda despre care sustine intr-o postare pe blog ca ar fi tradat nu este in niciun caz premierul Victor Ponta, scrie Mediafax. El a precizat ca nu doreste sa divulge identitatea personajului. Intrebat de jurnalisti, la iesirea de la instanta suprema, care judeca recursurile din dosarul Zambaccian, cine este ucenicul tradator, acel Iuda despre care vorbeste intr-o postare de pe blogul, Adrian Nastase a spus: Daca doream sa personalizez unele dintre .

Coreea de Nord a inlocuit conducerea Fortelor Armate. Cine este noul ministru al Apararii

Coreea de Nord a anuntat luni inlocuirea ministrului Fortelor Armate, considerat un dur, la doar jumatate de an de la nominalizarea sa, informeaza AFP. Potrivit agentiei de presa KCNA, noul ministru este.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )