Libnet.ro
UNICEF

17:30

Surse: Contre intre Orban si Violeta Alexandru. Motivul: salariile ministrilor

Adevărul Adevărul,
Surse: Contre intre Orban si Violeta Alexandru. Motivul: salariile ministrilor

Potrivit unor surse guvernamentale, Ludovic Orban banuieste ca Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a scurs in presa informatia ca lefurile demnitarilor vor fi taiate cu 25%, in semn de solidaritate, desi Guvernul nu luase o asemenea decizie. Orban s-a trezit prins la mijloc: ministrii fac presiuni sa ramana cu lefurile intregi, in timp ce opinia publica asteapta masuri de austeritate si pentru demnitari. Decizia finala va fi luata marti. continuă pe Adevărul

Haos la stat. Violeta Alexandru: Nu am stiut niciodata cati angajati sunt in sectorul public, cati sunt in primarii, in toate structurile statului

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, inca nu stie cati angajati din sectorul public vor fi afectati de somajul tehnic, pentru ca nu exista o baza de date care sa centralizeze toti angajatii de la stat. N-am stiut niciodata cati angajati sunt in sectorul public. Nu exista o centralizare la nivelul tarii cu privire la toti angajatii din toate primariile, din toate consiliile judetene, toate prefecturile, toate companiile, a spus ministrul.

Violeta Alexandru, despre taierea salariilor la demnitari: Sa fie de la varf pana jos!

Violeta Alexandru sustine ca taierea salariilor demnitarilor cu 25% in perioada pandemiei este o reala solidaritate. Ministrul Muncii a adaugat ca trebuie sa fie de la varf pana in jos, subliniind ca doar in acest fel se poate trece prin aceasta criza.

Violeta Alexandru isi mentine declaratiile privind dublarea alocatiilor si cresterea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, spune ca nu isi schimba declaratia privind dublarea alocatiilor si cresterea pensiilor. Ea a mentionat, insa, ca nu gestioneaza bugetul si nu are informatiile necesare pentru a face afirmatii despre imposibilitatea sau regandirea unui alt tip de crestere fata de pensii si de cuantumul alocatiilor.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, declaratie de presa la ora 12!

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale MMPS), Violeta Alexandru, presedintele Autoritatii Nationale.

Violeta Alexandru: Sunt oameni care nu mai au venituri. Pentru ei, muncesc ca sa gasesc solutii de sprijin

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis un mesaj in miez de noapte in care spune ca primeste mesaje de la oameni care au ramas fara venituri si cauta solutii pentru ei, precizand ca nu se fereste de asumare.

Cresterea alocatiilor si a pensiilor - Marul discordiei intre ministere. Ce spun Violeta Alexandru si Florin Citu

Dublarea alocatiilor pentru copii si majorarea pensiilor cu 40%, programata pentru toamna acestui an, genereaza opinii diferite intre oficialii din Ministerul Muncii si cel al Finantelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )