Libnet.ro
UNICEF

20:45

Surse: Cum a vrut adjunctul IPJ Olt a vrut sa grabeasca intrarea in casa groazei din Caracal

Antena3 Antena3,
Surse: Cum a vrut adjunctul IPJ Olt a vrut sa grabeasca intrarea in casa groazei din Caracal

Adjunctul IPJ Olt, comisarul sef Nicolae Alexe, le-a propus procurorilor care coordonau operatiunea de la Caracal sa sune chiar el la 112 si sa raporteze un caz de violenta domestica pentru ca politistii sa po. continuă pe Antena3

Laurentiu Netoiu este noul adjunct al IPJ Olt, dupa ce Cristian Voiculescu a fost demis in contextul crimelor de la Caracal

Seful Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul IPJ Olt, comisarul sef Laurentiu Netoiu, a fost numit in functia de adjunct al inspectoratului. El a fost imputernicit sa ocupe aceasta functie,.

Ministrul de Interne: Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi face in sedinta de miercuri si alte propuneri

Vreau sa va multumesc ca ati acceptat sa fac o declaratie de presa. Nu e o conferinta de presa- am luat niste masuri pe care vreau sa vile comunic. Am dispus masuri privind evaluarea actului managerial la toate unitatile IPJ Olt. Voi propune in sedinta de miercuri alte propuneri de inlocuire, a spus sambata seara ministrul de interne Nicolae Moga.

imputernicirea adjunctului inspectorului-sef al IPJ Olt a incetat

Adjunctului sefului Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Olt, comisarul-sef Alexe Nicolae Eugen.

CRIME iN SERIE iN CARACAL Cad primele capete: COMISAR SEF DIN POLITIA OLT, DAT AFARA (VIDEO)

Cad primele capete in cazul crimelor in serie din Caracal. Inspectorul sef al Politiei Romane,chestorul Ioan Buda, l-a dat afara pe adjunctul IPJ Olt, Nicolae Alexe.

Directorul Directiei Ordine Publica din IGPR, imputernit la conducerea IPJ Olt

Directorul Directiei Ordine Publica din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, Vasile Armasu, a fost imputernicit la conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, dupa ce IPJ a ramas fara inspector sef in urma evenimentelor de la Caracal, a anuntat sambata seara, ministrul Afacerilor Interne, Nicolae Moga.

Sef IPJ Olt, destituit in urma modului cum s-a actionat la Caracal. Ministrul de Interne va ajunge la locul crimei

Ioan Buda, seful Politiei Romane, a anuntat ca seful Inspectoratului de Politie Judetean Olt va fi destituit. Ministrul de Interne va ajunge la Caracal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )