Libnet.ro
UNICEF

01:05

SURSE: Dan Vilceanu, viitorul ministru al Finantelor in noul Guvern Citu

B1 B1,
SURSE: Dan Vilceanu, viitorul ministru al Finantelor in noul Guvern Citu

Potrivit unor surse citate de Antena 3, Dan Vilceanu ar putea fi noul ministru de Finante, in viitorul guvern condus de Florin Citu. SURSE: Dan Vilceanu, viitorul ministru al Finantelor in noul Guver. continuă pe B1

Dan Vilceanu, ministrul Finantelor in viitorul Guvern Citu - surse

Dan Vilceanu ar putea ocupa scaunul de ministru de Finante in viitorul guvern condus de Florin Citu, potrivit surselor Antena 3.

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi prezentat de noul Guvern. Ce se va intampla cu salariul minim

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, potrivit Agerpres.

Florin Citu, despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern: Speram sa avem cat mai rapid un nou Guvern

Premierul propus de noua coalitie de guvernare, Florin Citu, a vorbit sambata despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern. Politicianul sustine ca duminica, cel tarziu luni va fi gata programul de.

Ce parere are CTP despre ministrii vehiculati pentru noul Guvern. Cine nu are ce cauta la Palatul Victoria, in opinia gazetarului

Gazetarul Cristian Tudor Popescu este de parere ca noul Guvern contine numiri bune, dar si nume care, in opinia lui, nu au ce cauta in Executiv.

PSD: Noul Guvern isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune daca va ingheta salariul minim. O astfel de hotarare ar fi catastrofala

PSD a transmis, luni, ca daca noul Guvern va ingheta salariul minim, asa cum acuza sindicatele, atunci isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune. Social-democratii avertizeaza ca o astfel de masura va.

PSD: Daca va ingheta salariul minim, noul Guvern isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune

PSD sustine ca noul Guvern, in cazul in care va decide inghetarea salariului minim pe economie, isi va incepe mandatul cu o mare inselaciune.

Bugetul pentru anul 2021 va fi elaborat si prezentat de noul Guvern, condus de Florin Citu

Bugetul pentru anul 2021 va fi elaborat si prezentat de noul Guvern, a anuntat, duminica, actualul m.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )