Libnet.ro
UNICEF

12:45

Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

B1 B1,
Surse: Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele din 10 august

Parlamentul European ii solicita premierului Viorica Dancila sa dea explicatii in plendespre violentele din 10 august, informeaza Adevarul, care citeaza surse politice. Verzii Europeni au fost cei. continuă pe B1

Surse: Viorica Dancila va da explicatii in Parlamentul European privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Viorica Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Plenul Camerei Deputatilor a respins infiintarea unei comisii de ancheta privind violentele din 10 august

Plenul Camerei Deputatilor a respins miercuri, cu 119 voturi pentru, 137 impotriva si 2 abtineri, propunerea de infiintare a unei comisii parlamentare de ancheta privind violentele aparute cu prilejul protestului din Piata.

Carmen Dan va pune la dispozitia Comisiei de Aparare raportul clasificat privind violentele din 10 august

Ministerul de Interne, Carmen Dan, a anuntat, luni, ca va fi pus la dispozitia Comisiei de Aparare din Parlament raportul clasificat privind violentele din 10 august si a mentionat ca va participa la sedinta comisiei care va avea loc marti.

Ancheta privind violentele din 10 august, respinsa

Camera Deputatilor a respins astazi, cu 119 voturi pentru, 137 de voturi impotriva si doua abtineri, proiectul de Hotarare depus de deputatii PNL si USR pentru infiintarea unei comisii de ancheta privind reprimarea protestului desfasurat in Bucuresti, in data de 10 august.

PSD a ANULAT audierile in ancheta privind violentele din 10 august

Senatorii PSD au obtinut anularea audierilor din Comisia de Aparare pe subiectul interventiei violente a jandarmilor la protestul din 10 august. Propunerea a venit de la social-democratul Serban Nicolae, informeaza.

Carmen Dan va pune la dispozitia Comisiei de Aparare raportul clasificat privind violentele din 10 august

Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a anuntat ca va fi prezenta marti, de ora 14,30, la lucrarile Comisiei de Aparare din Senat, pentru a oferi clarificari despre protestul din 10 august.

Surse: Viorica Dancila urmeaza sa fie chemata in Parlamentul European pentru explicatii privind violentele de la protestul diasporei

Parlamentul European o cheama pe Dancila in plen, in octombrie, sa dea explicatii cu privire la violentele din 10 august, au precizat surse politice pentru Adevarul.

Situatia din Romania, dezbatuta in Parlamentul European

Situatia din Romania, dupa violentele de la protestul din 10 august, ar urma sa fie discutata in Parlamentul European, in sesiune plenara, au declarat europarlamentari romani pentru News. ro.

Parchetul General: Numarul plangerilor inregistrate in dosarul privind violentele din 10 august din Piata Victoriei a ajuns la 770

Numarul plangerilor inregistrate in dosarul privind incidentele violente care au avut loc la mitingul din 10 august, din Piata Victoriei, a ajuns la 770, a anuntat astzazi Parchetul General.

inca o umilire-avertisment pentru Romania: Viorica Dancila, convocata la audieri la Parlamentul European

Continua, la un nivel din ce in ce mai inalt si cu urmari deja vizibile in materie de corodare a credibilitatii Romaniei, sirul de evenimente nascute ca raspuns direct la situatia din Romania.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )