Libnet.ro
UNICEF

10:30

Surse: Deputatul PSD Marius Bota ar putea renunta la functia de vicepresedinte ASF, desi a fost validat de Parlament / Marius Bota: Nu fac nicio declaratie. Mine!

Hotnews Hotnews,
 Surse: Deputatul PSD Marius Bota ar putea renunta la functia de vicepresedinte ASF, desi a fost validat de Parlament / Marius Bota: Nu fac nicio declaratie. Mine!

Deputatul PSD Marius Bota ar putea renunta la functia de vicepresedinte ASF responsabil pentru piata de capital, desi a fost validat de Plenul Parlamentului, au declarat miercuri seara pentru HotNews. ro mai multe surse parlamentare. Discutii despre posibila renuntare a acestuia la ocuparea functiei de vicepresedinte ASF au avut loc chiar azi, inainte de validarea din Plen, au precizat pentru HotNews. ro surse PSD. 'isi va da demisia dupa publicarea hotararii de numire in Monitorul Oficial. Nu avea experienta necesara si exista riscul sa fie demis de Curtea Constitutionala. Bota nu a vrut sa riste. Ar fi pierdut mandatul de deputat, sustin alte surse parlamentare. Contactat miercuri seara de HotNews. ro, Marius Bota a spus: Nu fac nicio declaratie. Maine!. continuă pe Hotnews

Iordache confirma ca PSD-ALDE ar putea ataca raportul MCV la CJUE: Niste politruci de la Bruxelles au facut un raport politic

Majoritatea guvernamentala de la Bucuresti, PSD-ALDE, ar putea contesta raportul MCV publicat marti la Curtea Europeana de Justitie CJUE) . Aparuta initial pe surse, ipoteza ne-a fost confirmata de vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )