Libnet.ro
UNICEF

01:06

Surse: Deutsche Telekom renunta, in doi ani, la tehnologia Huawei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: Deutsche Telekom renunta, in doi ani, la tehnologia Huawei

Deutsche Telekom AG DT) va renunta treptat la tehnologia Huawei in urmatorii doi ani, din cauza discutiilor existente privind temerile legate de securitate, a anuntat ieri revista germana Wirtschaftswoche, transmite Reuters, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Deutsche Telekom a declarat ca va renunta la tehnologia Huawei

Deutsche Telekom AG a declarat ca in urmatorii doi ani va renunta la tehnologia Huawei. Decizia a venit din cauza problemelor legate de securitate, a anuntat miercuri revista germana Wirtschaftswoche.

Cum arata Sandra Bachici, la doi ani dupa ce s-a casatorit cu Adi Mutu. Sotia i-a daruit intre timp un baietel

Sandra Bachici continua sa faca furori cu pozele pe care le posteaza pe retelele de socializare. Sotia lui Adrian Mutu are un fizic de invidiat si il face extrem de fericit pe fostul decar al echipei nationale de fotbal a Romaniei, caruia intre timp i-a daruit si un baietel. Adrian Mutu este extrem de fericit .

Alexandru Arsinel, amintiri emotionante despre Stela Popescu, la doi ani de la moartea actritei: imi lipseste enorm! Si ca partenera de scena, si ca prietena

La aproape doi ani de la moartea Stelei Popescu, actorul Alexandru Arsinel 80 de ani) a vorbit despre cat de mult ii lipseste actrita si a povestit cateva amintiri emotionante pe care le are cu aceasta.

Se implinesc doi ani de la moartea Regelui Mihai. Ce pregateste familia regala

Pe 5 decembrie se implinesc doi ani de la moartea Regelui Mihai I. Membrii Familiei Regale a Romaniei vor lua parte, sambata, la parastasul fostului monarh. Serviciul religios va avea loc la mormantul Regelui Mihai I, iar toti cei care doresc sa participe sunt bineveniti. Rugaciune si parastas pentru Regele Mihai I Majestatea Sa Margareta .

Parastas pentru Regele Mihai I, sambata, la doi ani de la moarte

Custodele Coroanei, Margareta, si principele Radu, alaturi de principesa Sofia, vor lua parte sambata, la Curtea de Arges, la ora 12,00, la parastasul Regelui Mihai I, la implinirea a doi ani de la moartea acestuia, anunta Casa Regala. Institutia precizeaza ca toti cei care doresc sa ia parte la acest eveniment sunt bineveniti.

Tatal care este acuzat ca si-a batut crunt copilul de doi ani a fost pus in libertate

Tatal, din municipiul Motru, care este acuzat ca si-a batut crunt copilul in varsta de doi ani, a fost eliberat din arestul preventiv.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )