Libnet.ro
UNICEF

10:45

Surse Digi 24: Presedintele sectiei de votare de la ICR Londra a facut cerere pentru prelungirea programului de votare

România Liberă România Liberă,
Surse Digi 24: Presedintele sectiei de votare de la ICR Londra a facut cerere pentru prelungirea programului de votare

Presedintele unei sectii de votare din Londra a facut cerere catre Biroul Electoral Central pentru prelungirea programului de votare, sustin, duminica, surse citate de Digi 24. continuă pe România Liberă

UPDATE. Presedintele sectiei de votare de la ICR Londra a facut cerere pentru prelungirea programului de vot. BEC analizeaza solicitarea

Presedintele unei sectii de votare din Londra a facut cerere catre Biroul Electoral Central pentru prelungirea programului de votare, sustin, duminica, surse citate de Digi 24.

Klaus Iohannis la Digi 24: Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana de 1% intre mine si domnul Ponta. / Ce daca sunt etnic german? Sunt cetatean roman, asa cum Sibiul este orasul meu, tot asa Romania este patria mea

Candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat, joi seara, incepand cu ora 20:00, la Digi 24. La aceeasi ora, la Antena 3 era anuntata prezenta contracandidatului sau, Victor Ponta. Primul ministru nu a ajuns, inca, pana in jurul orei 20:30, in studioul Antenei 3. Klaus Iohannis a declarat, la Digi 24, ca Guvernul care va fi in functie in 2015 va trebui sa scoata banii de undeva. Va fi un Guvern PSD care va trebui sa mareasca taxele si impozitele, cetatenii vor plati nota de plata pentru aceasta campanie. Sunt convins ca vom vedea cresteri de impozite si taxe. Iohannis a sustinut si ca, in sondajele ACL din ultima saptamana, diferenta dintre el si Victor Ponta este de doar un procent. Sondajele care dau diferenta mai mare sunt o manevra electorala: fratilor, nu are rost sa mai votati ca oricum castiga Ponta. Sondajele noastre arata o diferenta in ultima saptamana intre noi de 1%, suntem la egalitate, a afirmat Iohannis.

Alegeri prezidentiale 2014. VIDEO Sectie de votare deschisa cu bormasina. S-a intamplat in Buzau, dupa ce presedintele sectiei s-a imbolnavit subit

O sectie de votare din municipiul Buzau a fost deschisa prin fortarea usii, la o jumatate de ora de la inceputul procesului electoral. Presedintele sectiei s-a imbolnavit subit si a ajuns la spital iar locul acestuia a fost luat de loctiitorul sectiei. Si in comuna Maracineni, presedintele unei sectii de votare a ajuns cu salvarea in spital dupa o criza de diabet.

Peste 12.000 de romani stau la coada la trei sectii de votare din Londra: Cozile se intind pe cativa kilometri

Peste 12. 000 de romani stau la coada, duminica dupa-amiaza, la cele trei sectii de votare din Londra, cozile intinzandu-se pe cativa kilometri, in timp ce oamenii continua sa vina la vot. Multi dintre ei.

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, invitat la postul Digi 24 de la ora 20.00

Presedintele PNL si candidatul ACL la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis, este invitat la Digi 24, in aceasta seara, de la ora 20.

Iohannis a refuzat dezbaterea Antenei 3. Va merge la Digi 24

Klaus Iohannis, candidatul ACL a prezidentiale, a anuntat ca nu va participa joi seara la dezbaterea electorala de la Antena 3, ultima din seria de cele 4 astfel de discutii televizate cu tema fixa la care l-a invitat contracandidatul sau Victor Ponta, aratand ca aceasta seara a avut doua invitatii si ca a acceptat-o pe cealalata, facuta de televiziunea Digi 24, informeaza Hotnews. ro.

Muhulet: Presedintele sectiei de votare 151 din Londra a cerut BEC prelungirea votarii dupa ora 21.00

Presedintele sectiei de votare 151 din Londra a cerut Biroului Electoral Central sa dispuna prelungirea dupa ora 21. 00 a programului de votare la aceasta sectie, a declarat, duminica, purtatorul de cuvant al .

Incident la Scoala numarul 12 din Galati, unde o tanara din biroul sectiei de votare a lesinat

Femeia a primit ingrijiri medicale si a fost apoi dusa la spital pentru mai multe analize. Procesul electoral din acea sectie de votare nu a fost afectat.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014. Ambasadorul Ioan Jinga sta la coada la ICR Londra sa voteze

Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, asteapta la coada, alaturi de numerosi romani, sa voteze la sediul Institutului Cultural Roman ICR). La ora locala 8:00, la o ora de la deschiderea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )