Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse din cadrul serviciilor de spionaj: Reteaua Al-Qaida este slabita, dar poate organiza un atac contra Occidentului

B1 B1,
Surse din cadrul serviciilor de spionaj: Reteaua Al-Qaida este slabita, dar poate organiza un atac contra Occidentului

Tarile UE ar putea fi vuizate de atentate comise de reteaua Al-Qaida sau de indivizi radicalizati, avertizeaza surse din cadrul serviciilor de spionaj si politicieni, subliniind ca Uniunea Europeana trebuie sa. continuă pe B1

Surse din serviciile de spionaj, avertisment pentru tarile UE

Surse din cadrul serviciilor de spionaj spun ca statele membre ale Uniunii Europene risca sa fie vizate de atacuri teroriste, comise de Al-Qaida, informeaza Mediafax.

Serviciile de informatii europene avertizeaza: Tarile UE risca sa fie vizate de atacuri comise de Al-Qaida

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa intensifice masurile pentru combaterea terorismului, in contextul riscurilor comiterii unor atentate de catre reteaua Al-Qaida sau de indivizi radicalizati, avertizeaza surse din cadrul serviciilor de spionaj si politicieni, conform AFP. Mai grav este ca si fosti militari din Franta si alte state europene s-au alaturat jihadistilor.

Serviciile de informatii europene avertizeaza: Tarile UE risca sa fie vizate de atacuri comise de Al-Qaeda

Statele membre ale Uniunii Europene trebuie sa intensifice masurile pentru combaterea terorismului, in contextul riscurilor comiterii unor atentate de catre reteaua Al-Qaeda sau de indivizi radicalizati, avertizeaza surse din cadrul serviciilor de spionaj si politicieni, conform AFP. Mai grav este ca si fosti militari din Franta si alte state europene s-au alaturat jihadistilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )