Libnet.ro
UNICEF

01:06

Surse din presa: Unul dintre cei mai importanti lideri ISIS a fost lichidat de un comando american de elita

România Liberă România Liberă,
Surse din presa: Unul dintre cei mai importanti lideri ISIS a fost lichidat de un comando american de elita

Al-Iraqi a fost lichidat in cursul unei operatiuni derulate in Siria de unitatea speciala de elita Expeditionary Targeting Force. El gestiona banii provenind din rapiri, rascumparari, vanzari de gaz si petrol si alte activitati ilegale. continuă pe România Liberă

VESTE SOCANTA! Unul dintre cei mai importanti sociologi ai lumii s-a stins din viata

Zygmunt Bauman, unul dintre cei mai importanti sociologi europeni ai ultimelor decenii, s-a stins din viata luni la 91 de ani. Sociologul care a scris peste 50 de carti in care a analizat teme importante,.

Unul dintre cei mai cunoscuti lideri ai lumii s-a stins din viata

Fostul presedinte iranian, Akbar Hashemi Rafsanjani, s-a stins din viata duminica, la varsta de 82 de ani, dupa ce a suferit un atac de cord. Acesta a fost transportat imediat la spital, insa medicii nu.

Trei kamikaze au incercat sa intre in comisariatul de politie din Gaziantep. Unul dintre ei a fost ucis intr-un schimb de focuri. Ceilalti doi sunt cautati de autoritati |FOTO + VIDEO

Un kamikaze care incerca sa intre intr-un post de politie din orasul turc Gaziantep, situat in apropiere de frontiera cu Siria, a fost ucis, marti, de politia turca.

Liviu Dragnea a dezvaluit care este salariul pe care il primesc cei mai puternici oameni din stat, inclusiv liderul PSD: Mi-as dori ca aceste sume sa revina la 6.800 lei

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a dezvaluit, marti, care sunt salariile obtinute de cei mai importanti oameni din stat.

Vasluienii de la Vascar si-au majorat afacerile cu 12% anul trecut

Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori locali de preparate de carne si conserve, a inregistrat anul trecut un avans al afacerilor de 12%, pana la 68 mil. lei, anunta compania.

Gest impresionant facut de Ionut Lupescu pentru fostii sai colegi de la echipa nationala

Ionut Lupescu este unul dintre cei mai importanti jucatori ai Generatiei de Aur, iar acum isi continua activitatea la UEFA.

Cum a jignit Ilie Nastase un seic din Dubai si ce a fost nevoit sa faca pentru a mai putea pleca din Emirate

Ilie Nastase este unul dintre cei mai mari tenismeni din istorie si un nume recunoscut si respectat aproape pe toate meridianele globului.

A studiat la Londra, iar tatal lui s-a numarat printre cei mai bogati romani din Top Forbes. Cum arata tanarul care a cucerit-o pe mostenitoarea imperiului Dedeman (FOTO)

Fiica fondatorului Dedeman, Karina Paval, este considerata ca fiind una dintre cele mai bogate tinere din Romania, multumita averii detinute de tatal ei, care apare si in Topul Forbes cu impresionanta.

Seful diplomatiei britanice, in SUA. Johnson se intalneste cu unii dintre cei mai apropiati consilieri ai lui Trump si cu ginerele presedintelui ales

Seful diplomatiei britanice, Boris Johnson, se afla in New York, unde este asteptat sa se intalneasca cu Jared Kushner, ginerele presedintelui ales al SUA, dar si cu viitorul sef de strategie de la Washington, Steve Bannon.

Donald Trump: Meryl Streep, una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood

Donald Trump a afirmat luni ca Meryl Streep este una dintre cele mai supraevaluate actrite de la Hollywood, dupa ce celebra actrita l-a criticat in cadrul ceremoniei de decernare a premiilor Globurile de Aur, scrie AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )