Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Discutii Klaus Iohannis si Viorica Dancila despre ministri, dupa consultarile de la Cotroceni

Antena3 Antena3,
Surse: Discutii Klaus Iohannis si Viorica Dancila despre ministri, dupa consultarile de la Cotroceni

Premierul Viorica Dancila si presedintele Klaus Iohannisau vorbit in cursul zilei de miercuri despre fiecare propunere de ministru in parte, au declarat surse pentru Antena 3. Nu s-a discutat insa. continuă pe Antena3

Tariceanu: Am vorbit cu Viorica Dancila despre OUG 114. Trebuie facuta o analiza completa

Calin Popescu Tariceanu a declarat, joi, dupa sedinta in coalitie, ca a vorbit cu premierul Viorica Dancila despre modificarile necesare la OUG 114. Am discutat despre OUG 114 modificata si am co.

Viorica Dancila: Luni voi face publice analizele facute de MAE si MAI pe votul din diaspora. Vom discuta si despre ministri. O sa-l sun pe Iohannis

Premierul Viorica Dancila a anuntat ca luni va publica analizele facute de MAE si MAI despre haosul la votul din diaspora, apoi va decide daca se impune remanierea ministrilor Teodor Melescanu si Carmen Dan. Viorica Dancila va discuta azi cu presedintele Klaus Iohannis despre cele trei propuneri de ministri trimise deja la Cotroceni.

VIORICA DANCILA: Presedintele trebuie sa fie un exemplu in respectarea Constitutiei

ACTUALIZARE Data la care se va desfasura congresul PSD va fi stabilita vineri, prin vot, in sedinta Comitetului Executiv National al partidului, a declarat, astazi, presedintele interimar al PSD, Viorica Dancila. ---- * ACTUALIZARE Dancila, dupa consultari: Am propus formarea unui grup de lucru pentru a pune cat mai repede in aplicare referendumul ----- Premierul Viorica Dancila i-a transmis, astazi, presedintelui Klaus Iohannis ca este important sa respecte Constitutia si sa se adreseze tuturor cetatenilor, iar consultarile nu inseamna incercarea de a forma o majoritate pentru a da la o parte Guvernul Romaniei.

Viorica Dancila, sageti catre Ponta: Eu nu am to do list de la Bruxelles.Am reiterat ca nu vrem sa dam ordonante pe Justitie

Premierul Viorica Dancila a declarat miercuri, la finalul consultatiilor cu presedintele Klaus Iohannis pe tema implementarii rezultatului de la Referendum, ca nu s-a antors de la intalnirea cu liderii europeni cu un to do list lista cu sarcini - nr. r), aluzie la fostul premier PSD Victor Ponta, care, in 2012, s-a intors de la Bruxelles cu o lista de cerinte.

Concluzia consultarilor: Klaus Iohannis le cere partidelor sa semneze un pact national pentru Romania europeana. PSD a propus un grup de lucru

Presedintele Klaus Iohannis a invitat partidele parlamentare sa semneze un acord national pentru consolidarea parcursului european al Romaniei. in replica, premierul Viorica Dancila i-a propus presedintelui Klaus Iohannis formarea unui grup de lucru, condus de presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, pentru ca rezultatele referendumului sa fie puse in aplicare cat mai repede.

Presedintele Klaus Iohannis continua consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai

Presedintele Klaus Iohannis continua, miercuri, consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai. Astazi vor merge la Cotroceni delegatiile PMP, ALDE, Pro Romania, Grupul parlamentar al minoritatilor nationale si PSD. Delegatia social-democratilor va fi formata din Viorica Dancila, Paul Stanescu, Marcel Ciolacu, Mihai Fifor si Eugen Teodorovici.

Viorica Dancila, discutii cruciale cu liderii europeni

Premierul Viorica Dancila a avut marti discutii cruciale cu liderii europeni. Dancila a mers la Bruxelles sa reincalzeasca relatiile cu acestea, dupa contrele din ultima vreme. Premierul s-a vazut.

Protestatar rezist, invitat la discutii cu Viorica Dancila. Reactia dupa intalnire

Cristian Mihai Didea fost invitat de premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria, pentru a purta discutii cu privire la nemultumirile societatii civile. Mihai Cristian Dide este unul dintre cei.

Protestatar rezist, invitat la discutii cu Viorica Dancila

Cristian Mihai Didea fost invitat de premierul Viorica Dancila la Palatul Victoria, pentru a purta discutii cu privire la nemultumirile societatii civile. Mihai Cristian Dide este unul dintre cei.

Coalitia ALDE-PSD, sedinta oficiala dupa propunerile lui Klaus Iohannis

Liderii PSD si ALDE s-ar reunit joi, la Parlament, intr-o sedinta oficiala unde vor participa: Viorica Dancila, Calin Popescu Tariceanu, Marcel Ciolacu, Paul Stanescu si Mihai Fifor. Vor fi dezbatut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )