Libnet.ro
UNICEF

14:15

SURSE: Donald Trump i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis

B1 B1,
SURSE: Donald Trump i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis

Presedintele SUA, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare lui Klaus Iohannis, potrivit unor surse politice, citate de Agerpres. Liderul de la Casa Alba i-ar fi transmis presedintelui Romaniei ca regreta ca. continuă pe B1

Trump, scrisoare pentru Klaus Iohannis

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, i-a trimis o scrisoare omologului roman, Klaus Iohannis. Surse din Administratia Prezidentiala sustin ca Trump i-a scris lui Iohannis dupa Summitul NATO de la.

Donald Trump, DECIZIE de ULTIMA ORA in scandalul editorialului anonim din New York Times: Este o reala problema de securitate nationala

Donald Trump reactioneaza dur in scandalul provocat de editorialul anonim publicat de New York Times. El i-a cerut, vineri, procurorului general al SUA, Jeff Sessions, sa ancheteze asupra articolului de opinie.

SUA: Donald Trump cere o ancheta n legatura cu editorialul anonim din New York Times

Presedintele american Donald Trump l-a indemnat pe procurorul general Jeff Sessions sa deschida o ancheta privind un editorial al unui oficial anonim din cadrul Administratiei SUA, publicat de cotidianul New York Times, in care este contestata capacitatea presedintelui de a-si indeplini atributiile.

Giuliani: Robert Mueller i-a cerut lui Donald Trump o audiere dupa ce va primi raspunsuri n scris

Procurorul special Robert Mueller i-a cerut presedintelui american Donald Trump o audiere dupa ce acesta va oferi raspunsuri in scris la intrebarile privind ingerintele ruse in alegerile din 2016, a anuntat ieri avocatul Rudy Giuliani, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Pence si Pompeo neaga ca ar fi autorii unui editorial critic la adresa presedintelui Donald Trump

Vicepresedintele american Mike Pence si secretarul de Stat Mike Pompeo au negat ca ar fi autorii unui editorial, publicat in cotidianul The New York Times, in care detaliaza o miscare de rezistenta in interiorul administratiei Donald Trump, relateaza site-ul Politico. eu.

MESAJUL NEASTEPTAT a lui Donald Trump pentru Kim Jong Un: Vom reusi impreuna

Donald Trump, presedintele SUA, i-a multumit public liderului nord-coreean, Kim Jong-un, pentru sustinerea sa intr-o postare pe un cont de socializare. De asemenea, presedintele american a mentionat ca va.

Donald Trump, mesaj pentru Kim Jong Un: Vom reusi impreuna!

Presedintele american Donald Trump i-a multumit joi liderului nord-coreean Kim Jong Un pentru incredere, declarandu-se convins ca impreuna vor putea duce la bun sfarsit negocierile privind denuclearizarea.

Donald Trump pune la ndoiala scrisoarea din New York Times: O sursa frauduloasa / Un editorial lipsit de curaj

Presedintele american Donald Trump a reactionat nervos la informatiile cuprinse in scrisoarea anonima a unui oficial de rang inalt din Administratia sa, publicata de NY Times, numind editorialul lipsit de curaj si publicatia frauduloasa, relateaza Mediafax.

Robert Mueller va accepta raspunsuri n scris din partea lui Donald Trump

Procurorul special Robert Mueller va accepta raspunsuri in scris din partea presedintelui american Donald Trump in ancheta privind ingerintele Rusiei in alegerile din 2016, a informat marti o sursa familiara cu problema, relateaza site-ul agentiei Reuters, citat de Mediafax.

Washington Post a obtinut extrase din cartea lui Bob Woodward despre Donald Trump / Ziaristul de investigatii descrie un presedinte incult, coleric si paranoic

Cartea foarte asteptata a ziaristului de investigatii Bob Woodward despre Donald Trump creioneaza portretul unui presedinte incult, coleric si paranoic, pe care ministrii si colaboratorii sai se straduiesc permanent sa-l tina sub control, pentru a evita derapaje puternice, scrie AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )